într-o singură direcție, trupele rusești din Ucraina vor într-o singură direcție, trupele ruse din Ucraina vor” rămâne fără abur ” în curând, expertul crede/REUTERS foto

Trupele Federației Ruse din Ucraina vor “rămâne fără abur” chiar și în direcția Izyum în câteva zile.

Acțiunile ofensive nu pot fi efectuate timp de o lună la rând, este necesară completarea rezervelor, expertul militar Oleg Zhdanov a împărtășit prognoza într-un interviu cu unul dintre canalele YouTube.

Potrivit acestuia, trupele Federației Ruse, care se află pe teritoriul ucrainean, sunt grav afectate și epuizate.

“Analiza mea sugerează că încă trei sau patru zile, iar trupele rusești vor rămâne fără abur chiar și în direcția Izyum. Este imposibil să se efectueze acțiuni ofensive timp de o lună la rând, este necesar să se completeze rezervele și să se compenseze pierderile. Și nu există o astfel de reaprovizionare…””, a spus el.

Interlocutorul a menționat că comanda trupelor ucrainene a fost înaintea epuizării forțelor inamice și a contraatacat potențialul ocupanților pentru o ofensivă.

reamintim că Federația Rusă a invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme pe 24 februarie. 

Dușmanii au aruncat mai întâi bombe asupra instalațiilor militare și apoi au atacat orașe pașnice într-o serie de regiuni.

Apoi inamicul a intrat în ofensivă într-o parte din estul statului nostru, “punctul fierbinte” a fost orașul Izyum din regiunea Harkov.

pe 16 mai, consilierul ministrului Afacerilor Interne Vadim Denisenko a avertizat că în curând “punctul fierbinte” cheie al frontului va fi Severodonetsk din Regiunea Luhansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *