Cum poate fi distrus podul Crimeei?/fotografie cele mai multe.viața cum poate fi distrus podul Crimeei?/fotografie cele mai multe.viața

Recent, s-a vorbit constant în spațiul informațional despre o posibilă grevă a Forțelor Armate ucrainene pe Podul Crimeei. Această probabilitate a fost estimată de expertul militar Alexander Kovalenko.

după cum a spus în aerul proiectului Freeform, este posibil să se folosească atât “Neptun”, cât și “harpon” pentru acest lucru. Dar întrebarea este de la ce distanță.

“Eficacitatea înfrângerii unui astfel de obiect precum podul Kerch depinde în primul rând de reducerea maximă a distanței de la lansare până la înfrângere, astfel încât sistemele de apărare aeriană să nu funcționeze suficient de eficient”, spune expertul.

Adică, el sugerează dezocuparea regiunilor Zaporozhye și Kherson, deoarece în acest caz se vor deschide cele mai avantajoase poziții pentru tragerea pe podul Kerch – Melitopol, Berdyansk, Genichesk. 

Potrivit lui Kovalenko, există deja o contraofensivă a Forțelor Armate ucrainene în regiunea Herson, există progrese într-o serie de așezări.

Jurnalistul a întrebat expertul dacă ocupanții sunt acum introducerea unor măsuri suplimentare de securitate din cauza vorbesc despre o grevă pe podul din Crimeea.

“De fapt, ei folosesc deja toate forțele și mijloacele pe care armata rusă le poate folosi pentru a preveni o astfel de grevă. Aceasta este crearea de apărare aeriană eșalonată, barje cu capcane radar”, spune Kovalenko.

Dar toate acestea pot fi ineficiente. Toată lumea își amintește din istoria crucișătorului “Moscova” că apărarea aeriană rusă este ineficientă împotriva sistemelor de rachete anti-navă.

“Vedem acum situația cu teritoriile ocupate temporar, care sunt acoperite și de apărarea aeriană eșalonată, dar acest lucru nu ajută împotriva lui HIMARS”, a menționat expertul militar.anterior, șeful Serviciului de Informații Externe al Ucrainei (2005-2010), General al Armatei Ucrainei Mykola Malomuzh a declarat că podul Crimeea nu va fi lovit.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *