soldații ucraineni trebuie să lupte pentru Severodonetsk , consideră expertul/foto v-variant.com.ua Soldații ucraineni trebuie să lupte pentru Severodonetsk, consideră expertul/foto v-variant.com.ua

Apărătorii Ucrainei ar trebui să lupte pentru orașul Severodonetsk din Regiunea Luhansk, deoarece fiecare grup tactic al Batalionului inamic atras în această direcție îmbunătățește capacitățile operaționale ale militarilor noștri în două zone.

Datorită retragerii forțelor inamice, capacitățile operaționale ale soldaților ucraineni din regiunile Kherson și Kharkiv se îmbunătățesc, a declarat expertul militar Pyotr Chernik într-un interviu acordat unuia dintre canalele YouTube.

în același timp, interlocutorul a subliniat că Ucraina nu are nevoie de Mariupol-2.

“Merită să lupți pentru el (Severodonetsk – Ed.) pentru mai mult timp? Desigur, pentru că fiecare grup tactic de batalion care va fi atras în această direcție îmbunătățește capacitățile noastre operaționale atât în regiunile Kharkiv, cât și în regiunile Kherson…”, a spus expertul.

Amintiți-vă că trupele ruse au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața zilei de 24 februarie. Dușmanii au bombardat mai întâi facilitățile militare, iar mai târziu au atacat locuințele civile, au fost multe victime și răniți.

numai în Mariupol, care a fost blocat și a fost sub controlul inamicului, mai mult de 20 de mii de oameni au fost uciși.

Invadatorii au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din estul și sudul statului nostru. Mai târziu, adversarii au intrat în ofensivă în Donbass, iar “punctul fierbinte” a devenit Severodonetsk. Există bătălii care se desfășoară pentru Severodonetsk.

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina a raportat pe 23 iunie că dușmanii își concentrează principalele eforturi pe stabilirea controlului deplin asupra orașului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.