prin extinderea liniei frontale, Rusia va pierde/foto facebook.com/GeneralStaff.ua prin extinderea liniei frontale, Rusia va pierde/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Armata rusă este gata să lanseze o ofensivă în regiunea Herson în viitorul apropiat.

Acest lucru a fost declarat de către ex-consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei și șef al biroului președintelui Viktor Andrusiv.

Potrivit acestuia, rușii și-au transferat deja toate trupele amfibii în regiunea Herson și vor încerca să efectueze o ofensivă asupra Zaporozhye și Krivoy Rog.

“Ei bine, pot confirma informațiile lui Konstantin Mashovets. O ofensivă va începe în regiunea Herson în următoarele săptămâni… Dar nu al nostru. În ultimele două săptămâni, rușii și-au desfășurat aproape toate trupele amfibii acolo. Cel mai probabil, ei vor ataca Zaporozhye și Krivoi Rog”, a spus Andrusiv.

în același timp, el crede că prin extinderea frontului, Rusia va repeta greșeala de iarnă în regiunea Kiev.

“Această situație îmi amintește de o repetare a catastrofei de la Kiev. Acești idioți au decis să extindă în continuare partea din față, în condițiile în care HIMARS scoate spatele apropiat”, a scris Andrusiv.

Citește și:  eliberarea Kherson va fi sfârșitul pentru regimul lui Putin - expert Eliberarea Kherson va fi sfârșitul pentru regimul lui Putin-expert rușii au luat cu asalt Semigorye lângă Bakhmut din trei direcții: sunt înrădăcinați la periferie Rușii au luat cu asalt Semigorye lângă Bakhmut din trei direcții: sunt înrădăcinate la periferieocupanții se pregătesc pentru referendumuri în sud, alcătuiesc liste electorale – GUR ocupanții se pregătesc pentru “referendumuri” în sud, alcătuiesc “liste electorale” – GUR

Amintim, mai devreme a fost raportat că Rusia formează un alt grup de grevă în apropierea Ucrainei și este planificat să finalizeze procesul până la jumătatea lunii August.

Potrivit Institutului pentru studiul războiului, forțele ruse pot efectua acum doar două operațiuni ofensive semnificative în Ucraina: o încercare este de a captura Seversk, iar cealaltă este o ofensivă asupra Bakhmut.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *