este timpul să eliminăm rușii din sud/foto UNIAN este timpul să eliminăm rușii din sud/foto UNIAN

Regiunea Kherson va deveni în curând arena celor mai dure lupte.

Acest lucru a fost declarat de expertul militar Dmitry Snegirev în timpul teletonului Informațional.

Potrivit acestuia, Regiunea Herson va deveni în curând scena celor mai dure bătălii. Acest lucru se datorează faptului că Forțele Armate ale Ucrainei au schimbat tactica confruntării militare și au trecut la a treia etapă – eliberarea teritoriilor ocupate temporar.

“Merită să vorbim despre faptul că armata de ocupație se confruntă cu o lipsă atât a vehiculelor blindate grele, cât și a muniției principale pe teritoriul regiunii Kherson. Acest lucru este legat de relocarea unităților suplimentare de pe teritoriul Republicii Autonome Crimeea și transferul de muniție din Republica Belarus. A fost înregistrată relocarea a până la o sută de vagoane. Toate acestea indică faptul că pozițiile forțelor de ocupație din Regiunea Herson sunt de fapt atacate de Forțele Armate ale Ucrainei. Și în viitorul apropiat vom auzi un mesaj din partea Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina despre mutarea adânc în teritoriile ocupate”, a spus expertul.

El a menționat, de asemenea, că situația din est este dificilă, dar controlată. Acum a fost construită o linie de apărare de-a lungul liniilor Soledar, Bakhmut și Slavyansk. Nu au existat concesii teritoriale în ultima săptămână. În plus, ocupanții nu au reușit să avanseze la granițele administrative ale regiunilor Luhansk și Donetsk.

După cum a raportat UNIAN, pe 10 iulie, vicepremierul – ministru pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar Irina Vereshchuk a cerut locuitorilor din Regiunea Herson, care se află sub controlul invadatorilor, să evacueze și a subliniat că apelul este legat de îngrijorarea pentru viața oamenilor și siguranța acestora, deoarece armata ucraineană intenționează să lanseze o contraofensivă.

În plus, ministrul Apărării Alexei Reznikov a declarat că președintele Vladimir Zelensky a ordonat armatei să ocupe zonele de coastă din sud, pentru că Ucraina adună milioane de forțe de luptă echipate cu arme occidentale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *