expertul este sigur că grevele pe poduri vor permiteexpertul este sigur că grevele pe poduri vor permite” tăierea ” trupelor Federației Ruse/fotografie ua.depositphotos.com

O contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei este deja în curs de desfășurare în sud, iar grevele vizate pe podurile din Regiunea Herson fac parte din aceasta.

Această opinie a fost exprimată de un ofițer al forțelor de apărare din Israel, Yigal Levin, în aerul Radio NV.

El este convins că distrugerea podurilor va permite “tăierea” trupelor rusești și punerea lor în fața unei alegeri: fie să “gătească” în acest cazan, fie să declare un alt “act de bunăvoință”, adică să părăsească teritoriile ocupate.

“Desigur, aș dori să iau prizonieri, pentru că acesta este un fond de schimb. Dar Ucraina își eliberează pământurile și trebuie să încercăm să ne asigurăm că există o distrugere minimă și, desigur, cetățenii noștri se află în Herson… alegând între – Lupta pentru Herson, unde cetățenii noștri pot muri sau eliberarea tuturor trupelor rusești ca “act de bunăvoință” – desigur, este mai bine să vă păstrați luptătorii și cetățenii” – crede Levin.

Amintiți-vă că pe 23 iulie, APU “cu precizie chirurgicală” a lovit Podul Daryevsky peste Ingulets din Regiunea Herson.

înainte de aceasta, pe 19 iulie, armata ucraineană a lovit Podul Antonovsky din Herson ocupat, care leagă orașul de malul stâng al Niprului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.