APU distruge depozitele ocupanților/captură de ecran APU distruge depozitele ocupanților/captură de ecran

După grevele vizate de Forțele Armate ale Ucrainei, armata rusă dorește să mute depozitele cu arme la o distanță de 100 km de linia frontului. Statul Major General presupune că ocupanții își pot muta depozitele în infrastructuri civile.

Observatorul militar-politic al grupului de rezistență informațională, Alexander Kovalenko, a evaluat situația din față și a vorbit despre comportamentul inamicului.

Potrivit acestuia, în primul rând, vorbim despre creșterea distanței de livrare a muniției, muniției, combustibilului și lubrifianților către unitățile avansate. 

“Ocupanții ruși au avut întotdeauna capacități logistice foarte slabe… În curând vom vedea o lipsă reală și înfometarea artileriei – atât a artileriei cu butoi, cât și a rachetelor. Vorbim, de asemenea, despre furnizarea de resurse umane. Acesta este un set de probleme pe care le vor avea cu o creștere a acestei distanțe”, a subliniat Kovalenko.

El a adăugat că, după primirea HIMARS, APU distruge nu numai depozitele ocupanților cu muniție și combustibil și lubrifianți, ci și posturile de comandă și punctele de control. 

“Când se va prăbuși complet sistemul de management și sistemul de asistență? Acest lucru poate apărea aproximativ cândva în perioada de la sfârșitul lunii iulie-începutul lunii August. Atunci unitățile lor avansate se vor prăbuși”, a menționat expertul militar. 

Apoi, ocupanții ruși sunt așteptați să aibă o lipsă completă de muniție, întreruperea comunicațiilor și gestionarea. Și apoi-zbor. Aceasta este etapa pentru care APU se străduiește.

Cu câteva zile în urmă, forțele armate ucrainene au atacat depozitele rusești din Kadiyivka, Regiunea Luhansk. În același timp, se remarcă faptul că și parcarea echipamentelor ocupanților din jurul sediului central a luat foc.

Au existat, de asemenea, explozii în mai multe orașe ocupate temporar din regiunile Luhansk și Donetsk simultan. Depozitele de muniții și o mină din Donețk au luat foc – locuitorii au raportat detonarea proviziilor și “focuri de artificii”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.