ocupanții se confruntă cu o lipsă de echipament militar  Europa emergentăOcupanții se confruntă cu o lipsă de echipament militar Europa emergentă

Ocupanții ruși se confruntă cu o lipsă de echipament militar, așa că vor aștepta contraofensiva ucraineană, luând cele mai bune poziții pentru ei înșiși.

Acest lucru a fost spus de șeful departamentului Institutului Național pentru Studii Strategice, un expert în probleme de securitate internațională Alexey Izhak în aerul canalului TV Freedom.potrivit expertului, Rusia nu are forțe mari pentru o ofensivă.

“Dar, din păcate, nu numai forțele Rusiei cad, trupele noastre sunt, de asemenea, obosite”, a spus Izhak.

Expertul internațional sugerează că Rusia și-ar putea concentra eforturile asupra acelor zone în care încă poate ataca tactic. În special, lângă Maryinka, încercând să înconjoare unele grupuri din Regiunea Luhansk.

Cu toate acestea, dușmanii au o altă problemă – lipsa de echipament militar.

Citește și:  expertul militar a explicat de ce nu va exista o contraofensivă pe scară largă a Forțelor Armate din Ucraina Expertul militar a explicat de ce nu va exista o contraofensivă pe scară largă a Forțelor Armate din Ucraina expertul a răspuns, Rusia va încerca să captureze din nou Kievul expertul a răspuns, Rusia va încerca să captureze din nou Kievul

“Rusia a luptat cu echipamente sovietice modernizate. Cea mai actualizată versiune este rezervorul T90. Dacă ceva este mai nou, atunci nu a fost testat nicăieri. Și chiar să-și petreacă pe Piața Roșie-câștigă echipament cu efort. Prin urmare, ceea ce aruncă la război este mai mult ca aruncarea probelor de expoziție sau a probelor care sunt folosite în diverse exerciții, cum ar fi biatlonul tancurilor sau exercițiile oficiale demonstrative. Adică, atunci când un astfel de echipament este transferat, acesta indică o lipsă”, a explicat șeful departamentului Institutului Național de Studii Strategice.

Această situație înseamnă că Rusia este aproape de o pauză și va continua să aștepte contraofensiva ucraineană în cele mai bune poziții pentru sine, crede Izhak.

După cum a raportat UNIAN, expertul militar Vladislav Seleznev a spus că ocupanții au intensificat loviturile de rachete, dar au început să folosească probe de rachete învechite. Acest lucru indică faptul că rămân fără rachete de înaltă precizie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.