probabil, o astfel de soartă așteaptă tancurile Federației Ruse aruncate în luptă/fotografie facebook.com/93OMBr Probabil, o astfel de soartă așteaptă tancurile Federației Ruse aruncate în luptă/fotografie facebook.com/93OMBr

Ocupanții ruși nu au un avantaj de 1:20 în echipamente de-a lungul întregii linii frontale, vorbim doar despre anumite direcții, de exemplu, Severodonetsk.

Acest lucru a fost spus de către expertul militar Oleg Jdanov, scrie site-ul “azi”.

“Acest lucru nu înseamnă că avem vehicule 1:20 de-a lungul întregii linii frontale. Nu, este în zonele în care încearcă să străpungă apărarea noastră. Și, în același timp, aceste 20 de tancuri împotriva celui nostru nu merg pe atac – merg în valuri de mai multe mașini – 1:4, 1:5. Un astfel de avantaj este creat în timpul atacurilor asupra pozițiilor noastre”, a spus el.

separat, Jdanov a clarificat ce tancuri este obligată să folosească Federația Rusă.

“Au refuzat chiar să scoată T – 80 din depozit-era cel mai modern tanc sovietic la acea vreme. Este foarte capricios – există un motor de elicopter, iar rezervorul în sine funcționează pe gaz de aviație-este foarte scump. Prin urmare, au mers și mai departe și au îndepărtat T-62, care este la fel de simplu ca un tractor în funcțiune. Cu aceste tancuri vor încerca să creeze un avantaj numeric, cu aceste “pumni blindate” de șoc și infanterie pentru a “arunca” pozițiile noastre”, spune el.

Tancurile T – 62, adaugă Jdanov ,” ar trebui să-și amintească încă Hrușciov.” Au fost o” modernizare profundă ” a T-55, un rezervor și mai vechi. Apoi a fost T-64, care a fost un progres în industria de construcție a tancurilor din Uniunea Sovietică, dar a fost prea scump, așa că a fost întrerupt.

“De fapt, șasiul T-62 a rămas aproape la fel ca T-34, adică role mari fără șine de susținere. Și, în principiu, umplerea sa internă este de asemenea acolo – nu există Încărcare automată (este efectuată manual de echipajul rezervorului). Deci, acest rezervor este mijlocul secolului XX, dar au multe dintre ele”, a spus el.

Un fapt remarcabil Zhdanov numește absența armurii reactive în aceste tancuri, ele sunt pur și simplu “goale”.

interesant, potrivit expertului, nu există armură reactivă pe aceste tancuri:

“Prin urmare, înfrângerea acestor tancuri poate fi efectuată în mod eficient chiar și prin intermediul timpurilor sovietice, cum ar fi RPG-7. NLAW și Javelin – nu există nicio șansă [pentru rezervor]”, a asigurat el.anterior, s-a raportat că ocupanții ruși au ridicat un eșalon de aproximativ 30 de unități de tancuri T-62 vechi de 50 de ani și mai multe lansatoare de rachete în regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.