încă nu există activitate de ocupație în direcția Zaporozhye  photo Unian, Alexander PrilepaNu există nici o activitate de ocupație în direcția Zaporozhye încă foto UNIAN, Alexander Prilepa

Începând de astăzi, activitatea armatei ruse în direcția Zaporozhye nu este înregistrată.  

Acest lucru a fost declarat de expertul militar Oleg Jdanov, comentând informațiile despre mișcarea coloanelor trupelor ruse în direcția Zaporozhye, relatează TSN.

“Dacă am număra aproximativ o mie de militari (într – o coloană-ed.), atunci ar putea fi un grup tactic de batalion. Acesta va număra aproximativ 800, până la o mie de oameni. Începând de astăzi, nu observăm nicio activitate și acțiuni de asalt din partea trupelor rusești în direcția Zaporozhye. Prin urmare, ar putea fi un transfer de trupe”, a explicat expertul.

Citește și:  Jdanov a explicat necesitatea grevelor APU pe teritoriul Rusiei și Crimeei Jdanov a explicat necesitatea unor greve APU pe teritoriul Rusiei și Crimeea  recunoașterea Rusiei ca țară teroristă: expertul a subliniat o nuanță importantă recunoașterea Rusiei ca țară teroristă: expertul a subliniat o nuanță importantă

Zhdanov a menționat că ocupanții ruși creează o nouă grupare în zona Energodar, unde sunt transferate atât trupele de rachete, cât și artileria. “Ei încep să bombardeze Nikopol pe cealaltă parte a râului Nipru. Prin urmare, este foarte posibil ca această coloană să se poată deplasa pentru a consolida o altă secțiune a frontului peDirecția Zaporozhye sau crearea unei noi grupări în zona Energodar”, expertul și-a împărtășit opinia.

după cum a raportat UNIAN, la 19 iulie, consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko, a raportat mișcarea mai multor coloane de ocupanți spre Zaporozhye.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.