este extrem de necesar ca ocupanții să asedieze Severodonetsk , a avertizat expertul/foto 112.uaeste extrem de necesar ca ocupanții să asedieze Severodonetsk , a avertizat expertul/foto 112.ua

În Regiunea Luhansk, ocupanții ruși au nevoie disperată să asedieze Lisichansk și Severodonetsk pentru a avea o anumită bază pentru a intra în negocierile interstatale în viitor.

Inamicul are anumite rezerve, iar “generalii ruși se grăbesc în luptă” pentru a suprima apărarea ucraineană și a-și face drumul, a declarat expertul militar Vladislav Seleznev în aerul maratonului național.

“…Ei au nevoie disperată să asedieze Severodonetsk, Lisichansk pentru a avea o anumită bază pentru a intra în negocierile interstatale în viitor”, a spus el.

Amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. În primul rând, ocupanții au aruncat bombe asupra instalațiilor militare, apoi au atacat orașe pașnice, în special în Regiunea Luhansk, au existat victime și victime.

apoi au început negocierile între Ucraina și Federația rusă, dar nu au dus la nimic.

Mai târziu, dușmanii au intrat în ofensivă în părți din estul Ucrainei.

Soldații ucraineni au dat inamicului o mustrare demnă. Departamentul de informații al Departamentului Apărării al SUA a raportat că până la 10 generali ruși au fost uciși în țara noastră.

consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Vadim Denisenko a avertizat pe 16 Mai că în zilele următoare principalul “hot spot” al frontului va fi Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.