Insula șarpelui este importantă din punct de vedere strategic pentru Rusia/foto Unian, Oleg KutskySnake Island este strategic important pentru Rusia/foto Unian, Oleg Kutsky

expert militar Oleg Jdanov a explicat de ce este important pentru Ucraina pentru a proteja insula Snake din Rusia.

El și-a exprimat opinia în acest sens într-un comentariu pentru publicația “timpul prezent”.

“Luptăm, dar luptăm fără contact. Încercăm de la distanță să protejăm această insulă cu foc. El este într-adevăr cheia”, a spus Jdanov.

“Odată cu scufundarea crucișătorului Moskva, flota rusă a Mării Negre nu are o acoperire atât de serioasă dintr-un atac aerian din partea noastră. Și încearcă să pună sisteme de apărare aeriană cu rază lungă de acțiune pe insula Zmeiny și astfel să controleze trecerea în porturi și spațiul aerian peste Basarabia, ceea ce ar putea permite trupelor rusești să încerce să aterizeze trupe în Basarabia pentru a pătrunde în Transnistria și a întări garnizoana acolo”, a adăugat expertul. – Aceasta este importanța insulei șarpelui: să nu lăsăm cerul să se închidă peste sud-vestul Ucrainei.”

reamintim, în conformitate cu informații militare ucrainene, Rusia vrea să câștige un punct de sprijin pe Zmeiny Island, în scopul de a domina o parte din Marea Neagră.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *