Kievul nu trebuie să meargă la un armistițiu cu Moscova, consideră expertul/foto ua.depositphotos.com Kievul nu are nevoie să meargă la un armistițiu cu Moscova, consideră expertul/foto ua.depositphotos.com

Există două modalități de a pune capăt războiului – victoria sau pierderea, iar un armistițiu este o amânare a confruntării.

Ucraina a experimentat acest lucru de la sine – în 2015, Minsk-2 (acordurile de la Minsk privind Donbass) a fost semnat și a adus o amânare a războiului, a declarat expertul militar Oleg Jdanov pentru FREEH.

Potrivit lui, în cazul în care partea ucraineană se oprește, se va împotmoli în procesul de negociere, și va fi Minsk-3.

“…și de când, probabil, când o persoană a început să lupte, există două modalități de a pune capăt războiului – fie o pierdere, fie o victorie. Orice armistițiu este o amânare a războiului, problemele politice nerezolvate în timpul războiului este, de asemenea, o amânare a războiului. Ei bine, apropo, am experimentat – o pentru noi înșine-15 ani, Minsk – 2-ceea ce ne-a adus este o întârziere…”, a spus expertul.

Amintiți-vă că trupele rusești au invadat teritoriul Ucrainei dimineața devreme, pe 24 februarie. Autoritățile ruse au numit războiul împotriva Ucrainei o “operațiune specială”, în special pentru” denazificarea ” cetățenilor țării noastre.

În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat civili, în special la Kiev, Kherson, Chernihiv, Kharkiv, Nikolaev, Mariupol și Odessa.

Ulterior, au început discuțiile de pace între Kiev și Moscova, dar nu au dus la nimic.

Deputatul Bundestag Roderich Kiesewetter a spus că Ucraina ar trebui să câștige războiul cu Federația Rusă, după ce a obținut păstrarea frontierelor sale cel puțin în luna ianuarie a acestui an.

Referința UNIAN. Rusia a confiscat Crimeea ucraineană în 2014, apoi a invadat o parte din Donbass și a sprijinit militanții care au creat așa-numitele “DNR” și “LNR”. Acordurile de la Minsk au fost semnate pentru a rezolva conflictul din Donbas. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *