Podul Antonovsky este situat la vest de Kherson/foto:”Vgoru”

Expert militar, colonelul de rezervă Oleg Jdanov a povestit cum Forțele Armate ale Ucrainei se vor deplasa peste râul Nipru după eliberarea Herson-ului ocupat temporar.

În canalul său Youtube, expertul a explicat că există riscul de a arunca în aer Podul Antonovsky, care este situat la vest de Kherson.

“Dacă podul este aruncat în aer, atunci, crede-mă, vor exista fonduri pentru trecerea Niprului”, spune el.

Potrivit lui Jdanov, este puțin probabil ca un pod ponton să fie construit acolo din cauza lățimii sale. În Herson, ajunge la 1,7 km.

“Nu vor construi un pod cu un curent puternic, dar cred că vor exista bărci pentru transportul trupelor. Sau poate o decizie va fi luată de Statul Major General și va exista o pană și o descoperire pentru o nouă Kakhovka. Și apoi putem traversa în siguranță Niprul la Novaya Kakhovka de-a lungul barajului și putem dezvolta o ofensivă din Melitopol în direcția Kherson. Și intră din două părți. Pot exista o mulțime de opțiuni”, a menționat expertul.

El a explicat, de asemenea, că ocupanții nu pot deteriora centrala hidroelectrică Kakhovskaya, deoarece menține nivelul apei în Nipru și asigură funcționarea canalului Crimeei de Nord.

“Dacă încuietorile sunt deschise la centrala hidroelectrică Kakhovskaya și nivelul apei din Nipru este redus, atunci canalul Crimeei de Nord va rămâne fără apă. Aceasta este dilema rușilor cu privire la distrugerea/nedistrugerea centralei termice Kakhovskaya”, a menționat el.

 screenshot screenshot

Amintiți-vă că în regiunea Herson, apărătorii ucraineni desfășoară o ofensivă în trei direcții. Recent, satul Tavrichesky a fost eliberat de invadatorii ruși.

Pe 14 iunie, a fost lansat un videoclip care a fost înregistrat de un apărător ucrainean la 10 km de Kherson.

subteranul ucrainean este activ în orașul ocupat – Patrioții locali reamintesc în mod regulat ocupanților că în curând vor trebui să fugă sau să se predea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.