expert militar a prezis când APU va lansa o contraofensivă/foto UNIANExpertul militar a prezis când AFU va lansa o contraofensivă/foto UNIAN

În ultimele luni, trei dintre cele mai pregătite unități de luptă ale armatei ruse au încetat să mai existe, dar Federația Rusă continuă să facă declarații puternice despre planurile sale în Ucraina, așa că până la sfârșitul verii, direcția Donetsk va fi “Teatrul militar principal”.

Expertul militar Dmitry Snegirev a povestit despre acest lucru în aerul “Maratonului Unit”.

“Aceasta este o încercare de a ajunge la linia APU intercalată în direcția Slavyansk și Kramatorsk”, a spus el.

Potrivit expertului, datorită unor astfel de greve precise, acțiunile ofensive ale armatei ruse în Est și în sud au fost încetinite.

“Și în direcțiile Kherson și Kharkiv, putem spune că trupele de ocupație au trecut la apărarea pasivă, ele împiedică ofensiva forțelor armate ale Ucrainei. Prin urmare, merită spus că, odată cu primirea armelor de la parteneri care au fost deja primiți de Forțele Armate ale Ucrainei, ar trebui să ne așteptăm la o schimbare în confruntarea militară. Adică contraofensivele armatei ucrainene în mai multe direcții până la sfârșitul verii”, a spus Dmitry Snegirev.

Anterior, expertul militar Oleg Jdanov a spus că potențialul ofensiv al armatei ruse este aproape epuizat. Invadatorii trec la vechile arme sovietice și iau pe oricine în rândurile lor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *