faza fierbinte a războiului din Ucraina va dura cu siguranță câteva luni, prezisă de un expert militar/foto REUTERSFaza fierbinte a războiului din Ucraina va dura cu siguranță câteva luni , a prezis un expert militar/foto REUTERS

faza fierbinte a războiului din Ucraina cu Rusia se poate încheia nu mai devreme de patru până la cinci luni.

În țara noastră, faza fierbinte a confruntării va dura cu siguranță câteva luni, a declarat expertul militar Oleg Jdanov într-un interviu acordat Ucrainei 24.

“Da, faza fierbinte se poate încheia în patru până la cinci luni, dar nu înainte. Și astfel, probabil că voi fi de acord cu evaluarea lui Boris Johnson (prim – ministrul britanic-n. Red.) că vom fi în continuare în acest război până în 2023”, a spus interlocutorul.

expertul a adăugat că este mult mai greu să ataci decât să aperi.

“…În orice caz, faza fierbinte – câteva luni – este sigură, deoarece ofensiva va fi mult mai lentă decât partea defensivă…”, a spus el.

Amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat orașele pașnice, în special Kiev, Chernihiv, Kharkiv, Lviv, Nikolaev, Kherson, Odessa și Mariupol.

Autoritățile ruse au numit Războiul din Ucraina o ” operațiune specială “care vizează, în special,” denazificarea ” cetățenilor statului nostru.

consilier al șefului biroului președintelui Vladimir Zelensky Alexey Arestovich a prezis că războiul Ucrainei cu Rusia ar putea dura până în 2042.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.