Expert a explicat dacă Regiunea Luhansk va fi eliberată  fotografie de Sergey GaidaiExpertul a explicat dacă Regiunea Luhansk va fi eliberat foto Serghei Gaidai

Regiunea Luhansk va fi eliberat de către Forțele Armate ale Ucrainei, în același mod ca și alte regiuni ocupate.

Acest lucru a fost declarat de expertul militar Oleg Zhdanov pe canalul Youtube.potrivit expertului, Regiunea Luhansk va fi eliberată în timpul unei operațiuni militare contraofensive în estul Ucrainei.

“Nu vor exista caracteristici speciale. Din câte am înțeles, sarcina principală va fi trecerea liniei de apărare, care a fost în temeiul acordurilor de la Minsk”, a spus el.

Jdanov a explicat că pe această linie sunt construite fortificații puternice ale trupelor rusești.

Citește și:  ocupanții din Kherson au inventat o modalitate alternativă la Podul Antonovsky (foto) Ocupanții din Kherson “au inventat” o modalitate alternativă la Podul Antonovsky (foto)  eliberarea lui Kherson: Jdanov a răspuns dacă va exista o amenințare a ofensivei rușilor asupra Zaporozhye Eliberarea Herson: Jdanov a răspuns dacă va exista o amenințare a ofensivei rușilor asupra Zaporozhye Forțele Armate ucrainene au dat sfaturi ucrainenilor care au rămas în teritoriile ocupate Forțele armate ucrainene au dat sfaturi ucrainenilor care au rămas în teritoriile ocupate

“Este foarte posibil să nu putem merge “direct” la această linie de apărare, ci în alte direcții, dinspre sud sau nord. Dar, în orice caz, orice caracteristici speciale (eliberare. – Ed.) nu văd Regiunea Luhansk sau Donetsk. Particularitatea poate fi doar în gruparea trupelor rusești, capacitatea, dorința și capacitatea lor de a se apăra pe unul sau altuldirecție. Și particularitatea va fi cât de mare va fi operațiunea contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei: fie va fi o contraofensivă în mai multe direcții, fie alternativ – mai întâi într-o direcție, apoi în cealaltă. Prin urmare, Regiunea Luhansk va fi eliberată în același mod ca și alte regiuni ocupate”, și-a exprimat opinia expertul.

După cum a raportat UNIAN, pe 28 iulie, Oleg Jdanov a spus că strategia de eliberare a Herson-ului ocupat temporar de invadatorii ruși prin “înfometarea” lor dă rezultate și are un mare succes. Este probabil ca APU să elibereze orașul până la sfârșitul verii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *