potențialul ofensiv al invadatorilor a scăzut/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Potențialul ofensiv al invadatorilor a scăzut/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În Ucraina, din cauza distrugerii active a depozitelor de muniții inamice din teritoriile ocupate, numărul atacurilor rusești a scăzut semnificativ, iar în curând AFU poate lansa acțiuni contraofensive.

Această opinie a fost exprimată în aerul canalului 24 de către Observatorul militar-politic al grupului de rezistență informațională Alexander Kovalenko. 

Potrivit acestuia, bombardarea depozitelor de muniții rusești nu numai că va continua, ci și va crește.

“În fiecare zi vom auzi mai multe astfel de mesaje, deoarece totul doar câștigă impuls. Primim din ce în ce mai multe arme de la partenerii noștri internaționali și putem livra din ce în ce mai multe dintre aceste lovituri”, a subliniat Kovalenko.

Citește și:  Forțele Aeriene au explicat ce este necesar pentru eliberarea rapidă a sudului Ucrainei Forțele Aeriene au explicat ce este necesar pentru eliberarea rapidă a sudului Ucrainei Dezocuparea Sudului Ucrainei: generalul a explicat dacă APU poate îndeplini ordinul lui Zelensky Dezocuparea Sudului Ucrainei: generalul a explicat dacă APU poate îndeplini ordinul lui Zelensky armata rusă încearcă fără succes să ia două orașe din Donbas, APU deține apărarea-inteligența Britanică Armata rusă încearcă fără succes să ia două orașe din Donbas, APU este în defensivă-informații Britanice

Există destul de multe astfel de obiecte, iar unele unități rusești încearcă chiar să le mute cât mai departe de linia frontului, astfel încât artileria Ucraineană să nu ajungă la ele.

În același timp, numărul atacurilor invadatorilor ruși asupra pozițiilor Forțelor Armate ale Ucrainei pe prima linie a scăzut, de asemenea.

“Nu au suficientă muniție, nu au timp să ofere unităților lor avansate obuze, și anume, bombardarea are un impact foarte mare asupra capacităților unităților de ocupație – fie pentru a merge în ofensivă, fie pentru a ține apărarea”, a subliniat Kovalenko.

Acum, Potrivit lui, trupele rusești încearcă să efectueze unele acțiuni ofensive din regiunile Luhansk și Harkov. Pe alte capete de pod, invadatorii au intrat în defensivă. Cu toate acestea, potențialul rashiștilor scade.

“Exact acolo unde apărarea lor va fi cea mai slabă, unde va fi cea mai nivelată din cauza bombardamentelor Forțelor Armate – acolo vor începe acțiunile contraofensive ale armatei noastre”, a spus Kovalenko.

El a clarificat că nu poate fi o locație separată, ceea ce putem spune cu siguranță. Dar acolo unde potențialul de apărare al invadatorilor va fi cel mai nivelat, vor exista acțiuni contraofensive.

Cu toate acestea, există încă o mulțime de facilități militare rusești în teritoriile ocupate temporar pe care forțele noastre armate trebuie să le distrugă.”prin urmare, contraofensiva poate fi în următoarele săptămâni, și nu în zilele următoare”, a spus Kovalenko.

Reamintim, după cum a scris UNIAN, expertul militar Dmitry Snegirev a susținut că este foarte probabil ca armata ucraineană să lanseze o contraofensivă în mai multe direcții până la sfârșitul verii.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.