Jdanov a estimat șansele APU de a pune capăt războiului până la sfârșitul anului/foto REUTERSJdanov a estimat șansele APU de a pune capăt războiului până la sfârșitul anului/foto REUTERS

Cunoscutul expert militar ucrainean Oleg Jdanov a comentat cuvintele ministrului Apărării Alexei Reznikov că războiul din Ucraina se poate încheia înainte de sfârșitul anului.

Zhdanov și-a exprimat opinia cu privire la cât de posibil este un astfel de scenariu în aer Freedom.UA .

“Ministrul Apărării cunoaște amploarea livrărilor lend-lease (arme către Ucraina), el este, de asemenea, familiarizat cu planul de aprovizionare militară, așa că se așteaptă ca, în orice caz, să putem termina faza fierbinte a războiului înainte de sfârșitul anului. Adică să mergem la frontiera de stat”, a remarcat expertul.

“Și apoi-va exista fie un conflict permanent, adică Rusia va trage de pe teritoriul său la cel ucrainean (ceea ce vedem astăzi în nordul și nord-estul Ucrainei), fie va exista o schimbare în cursul politic al Federației Ruse. Apoi avem șansa de a semna un fel de acord cu ei privind coexistența a două state pentru următoarele câteva decenii”, crede Jdanov.

anterior, Jdanov a spus că Rusia a început să folosească rachete “preistorice” în stil sovietic pentru lovituri asupra Ucrainei, lăsând cele mai precise pentru bombardarea Kievului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.