ocupanții loviți cu rachete pe Mykolaiv/fotografia serviciului de urgență de StatOcupanții lovit cu rachete pe Mykolaiv/fotografie a serviciului de Stat de urgență

În noaptea de 12 iulie, ocupanții ruși au bombardat teritoriul regiunii Mykolaiv. În special, Nikolaev a fost supus unui foc masiv de rachete.

Acest lucru a fost raportat de șeful Nikolaev Ova Vitaly Kim.

“Dimineața, pe 12 iulie, Nikolaev a fost supus unui foc masiv de rachete. Se știe anterior despre intrarea în două instituții medicale și clădiri rezidențiale. În urma bombardamentului, 4 persoane au fost rănite, anterior fără victime. Informații detaliate sunt clarificate”, a spus Kim.

Serviciul de urgență de Stat a publicat primele fotografii de pe site-urile de lovituri de rachete pe Mykolaiv.

falsfalsfals fotografii de la site-uri de impact/fotografii de situații de urgențăFotografii de la site-urile de impact/fotografii ale Serviciului de Stat pentru Situații de urgență

Potrivit acestuia, în seara zilei de 11 iulie și în dimineața zilei de 12 iulie, rușii au acoperit Districtul Bashtansky cu foc. Atacurile au fost înregistrate în comunitatea Shirokovsky. Loviturile au fost copleșitoare în afara așezărilor și în zonele deschise. Nu sunt victime.

Bombardarea satelor de-a lungul liniei de demarcație din comunitatea Bereznegovat continuă. Informațiile despre victime și daune sunt clarificate.

Kim a adăugat că ieri, 11 iulie, la ora 16:30, ca urmare a bombardării satului Pervomaiske, agricultura privată, mașinile agricole și o clădire rezidențială au fost avariate. Nu sunt victime.

În districtele Voznesensky și Pervomaisky, ziua și noaptea au trecut relativ calm.

războiul din Ucraina: date actuale

După capturarea lui Lisichansk și luptele grele pentru Severodonetsk, ocupanții ar fi luat o “pauză operațională”.

Trupele ruse doresc să stabilească controlul final asupra regiunii Luhansk și să înconjoare Forțele Armate ucrainene în regiunea Donețk. Cu toate acestea, după cum a remarcat șeful Luhansk OVA, acum încercările de a “strânge” zona inamicului nu au reușit.

Citește și:  soldații ucraineni au respins o încercare de asalt inamic lângă Dementievka în regiunea Kharkiv-Statul Major General Soldații ucraineni au respins o încercare de asalt inamic lângă Dementievka în regiunea Kharkiv-Statul Major General dezertarea este în creștere în rândul ocupanților, partizanii vânează trădători-ISW Dezertarea devine din ce în ce mai frecventă în rândul ocupanților, partizanii sunt trădători” de vânătoare ” – ISW  lăudat și temut: apărătorul lui Azovstal a povestit despre captivitatea invadatorilor Lăudat și temut: apărătorul “Azovstal” a spus despre captivitatea ocupanților explozii puternice au tunat în Nikolaev Explozii puternice au tunat în Nikolaev Putin intenționează probabil să anexeze regiunea Kharkiv-analiștii ISW Putin intenționează probabil să anexeze regiunea Kharkiv – analiștii ISW

În același timp, inamicul continuă să lanseze lovituri de rachete împotriva țintelor civile ale orașelor ucrainene. În timp ce APU a atacat în ultimele zile, potrivit consilierului șefului AP, Alexey Arestovich, aproximativ 30 de ținte – depozite de muniție ale ocupanților din est și Sud.

începând cu 11 iulie, 37.400 de ocupanți și mii de echipamente au fost deja distruse în luptele cu AFU.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.