Președintele OVA nu a spus în detaliu unde au avut loc “sosirile” și a promis că va raporta toate detaliile mai târziu/foto ua.depositphotos.com

Noaptea din regiunea Zaporozhye a fost neliniștită, au existat alarme de aer și chiar “sosiri”inamice. În apropierea centrului regional, a fost înregistrată” sosirea ” mai multor rachete.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de telegramă de către președintele Ova Zaporozhye, Alexander Starukh.

Deci, în jurul orei 01:39, a fost anunțată o alertă aeriană în regiunea Zaporozhye. După aceea, explozii au sunat în regiune. Locuitorii din regiune au raportat că au auzit sunetele a patru “sosiri”puternice. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare au existat gânduri că ar putea fi sunetele apărării aeriene. 

La ora 2:24 în regiune, alarma de aer a fost “închisă”, dar mai târziu sirena a sunat din nou în regiune, iar locuitorii locali au auzit o altă explozie. Președintele OVA nu a spus în detaliu unde au avut loc exact “sosirile” și a promis că va raporta toate detaliile mai târziu.

“Inamicul continuă să bântuie regiunea Zaporozhye. A fost înregistrată sosirea mai multor rachete în apropierea centrului regional. Conform informațiilor preliminare, nu există victime. Detalii mai târziu. Respectați regulile alarmei de aer!”,- a scris Bătrâna. 

Citește și:  Arestovich a sfătuit să rostogolească raportul scandalos Amnesty International într-un tub Arestovich a sfătuit să rostogolească raportul scandalos Amnesty International”într-un tub” APU a distrus trei depozite de muniție inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 - OK Yug într-o zi APU a distrus trei depozite de muniții inamice și patru sisteme de apărare aeriană S-300 – OK “Yug” într-o zi în Crimeea ocupată, un camion cu cereale furate a intrat într-un accident: sunt morți, mulți răniți În Crimeea ocupată, un camion cu cereale furate a fost implicat într-un accident: există morți, mulți răniți

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că în seara zilei de 4 August, ocupanții au tras la o serie de așezări din Districtul Zaporozhye.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.