În primul rând, locuitorii din regiunea Lviv au auzit explozii, iar apoi pe cer fumul a început să apară peste regiune/foto Maxim KozitskyÎn primul rând, locuitorii din regiunea Lviv auzit explozii, iar apoi fumul a început să apară pe cer peste regiune/foto Maxim Kozitsky

În regiunea Lviv, în dimineața zilei de 25 aprilie a început neliniștit-explozii sunt auzite în regiune. Situația a fost deja comentată în administrația militară regională. Președintele Ova Maxim Kozitsky a spus că apărarea aeriană lucrează în regiune.

El a scris despre acest lucru în canalul său de telegramă.

Deci, la început, locuitorii din regiunea Lviv au auzit explozii, iar apoi fumul a început să apară pe cer peste regiune. Ulterior, Kozitsky a scris că toți oamenii trebuie să rămână în adăposturi, deoarece apărarea aeriană funcționează.

Apoi a devenit cunoscut faptul că incendiile au început în două așezări din Districtul Zolochiv. Potrivit Kozitsky, situația este controlată, dar locuitorii din regiunea Lviv încă mai trebuie să rămână în adăposturi.

După aceea, detaliile au devenit cunoscute. Kozitsky a vorbit despre consecințele loviturilor de rachete.

Astăzi, pe 25 Aprilie, în jurul orei 08:30, ca urmare a unei greve de rachete, a avut loc o explozie la stația de tracțiune a gării Krasnoe. Unitățile structurale ale Serviciului de urgență de stat lucrează la fața locului, focul este încă stins.

Deocamdată nu există informații despre victime.

O rachetă pe teritoriul regiunii Lviv a fost distrusă de unitățile Forțelor antiaeriene de rachete ale Comandamentului aerian “vest” al Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Rachetele au zburat spre vestul Ucrainei din direcția sud-estică, ocupanții ruși i-au tras din avioane strategice, probabil Tu-95.Anterior, UNIAN a raportat deja că investigatorul Bellingcat Hristo Grozev a numit principalul obiectiv al lui Putin în Ucraina înainte de 9 mai. În caz de eșec, agresorul poate lua măsuri teroriste.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.