Ministerul de Interne consideră că Federația Rusă se poate pregăti pentru un atac chimic în Ucraina/foto REUTERS

falsurile rusești despre laboratoarele ucrainene pot indica pregătirea unui atac chimic de către ocupanți.

Acest lucru a fost declarat în timpul teledonului all-ucrainean de către consilierul ministrului Afacerilor Interne Vadim Denisenko.

“Cel puțin aceasta este o creștere accentuată a gradului. Îmi este foarte frică de acest lucru, pentru că au vrut să scuipe lumea exterioară și pentru ei cel mai important lucru acum este consumatorul și televiziunea lor… Nivelul de nebunie al acestor oameni este atât de ridicat încât nu mai putem fi surprinși de nimic”, a spus el.

Potrivit acestuia, rușii au început să ridice subiectul laboratoarelor biologice din Ucraina acum 2,5-3 luni.

“Primele știri au apărut în urmă cu aproximativ trei luni și cu o regularitate de 7-10 zile au făcut umplutură inițială în canalele lor media și Telegram. Ieri-astăzi a fost o căldură mare cu această poveste. Ieri, au apărut astfel de informații nebunești că în aceste laboratoare se dezvolta o tulpină de coronavirus, care a fost transmisă păsărilor, iar aceste păsări au trebuit să zboare în Rusia șipentru a transporta coronavirusul. Și astăzi, după o întâlnire cu Dmitry Kuleba, Lavrov a spus că Ucraina ar trebui să ofere răspunsuri cu privire la aceste laboratoare biologice, deoarece acolo se dezvoltă unele tulpini teribile și toate acestea. De fapt, cu toții ne amintim perfect istoria din Siria, când Rusia a folosit arme chimice, spunând că este făcută de militanții sirieni”, a spus el.

Potrivit acestuia, este foarte important ca lumea să înceapă să vorbească despre acest lucru ca un posibil atac chimic al Rusiei.

După cum a raportat anterior UNIAN, Federația Rusă răspândește dezinformarea cu privire la armele de distrugere în masă din Ucraina. Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a numit declarațiile Federației Ruse privind crearea de arme biologice în Ucraina dezinformare și provocare.

De asemenea, Ministerul Sănătății din Ucraina a negat informațiile răspândite de mass-media de propagandă rusă despre presupusa “curățare de urgență a urmelor unui program biologic militar finanțat de Departamentul Apărării al SUA” și “distrugerea agenților patogeni deosebit de periculoși” și a menționat că nu există laboratoare americane pe teritoriul statului nostru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.