fotografie president.gov.ua

Președintele Vladimir Zelensky consideră că, fără întâlnirea sa cu președintele rus Vladimir Putin, este imposibil să înțelegem ce sunt gata să facă pentru a opri războiul.

El a afirmat acest lucru într-un interviu acordat radiodifuzorilor publici.

Potrivit acestuia, în primul rând este necesar să găsim un format în care să se înțeleagă în general dacă Rusia dorește să oprească războiul.

“Pentru că s-ar putea să nu ajungem nici măcar la orice altceva. Vrea în principiu și este capabilă să o facă. Și dacă tu și cu mine înțelegem că este capabilă să facă acest lucru, pentru că va avea probleme din cauza multor lucruri… Cred că până la sfârșitul acestui moment, fără întâlnirea mea cu președintele Federației Ruse în orice format, nu veți înțelege cu adevărat până la capăt ce sunt gata să facă pentru apentru a opri războiul și pentru ce sunt pregătiți dacă nu suntem pregătiți pentru anumite compromisuri”, a spus șeful statului.Anterior, Zelensky a spus că compromisurile în negocierile dintre Ucraina și Rusia vor fi decise printr-un referendum all-ucrainean.Secretarul de presă al lui Putin, Dmitri Peskov, a declarat că progresul în negocierile dintre Rusia și Ucraina este insuficient.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.