potrivit mamelor militarilor care au refuzat să lupte împotriva Ucrainei, soldații nu aveau nici uniforme, nici mâncare/foto de REUTERSPotrivit mamelor militarilor care au refuzat să lupte împotriva Ucrainei, soldații nu aveau nici uniforme, nici mâncare/foto de REUTERS

În a cincea lună a invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina, a devenit cunoscut faptul că armata rusă este demisă masiv din armata rusă.

Acest lucru este raportat de Moscow Times.

Așadar, în martie 2022, la doar o lună de la începerea ostilităților, 300 de militari care luptau de partea Federației Ruse în mod voluntar, fără a aștepta demiterea, și-au depus armele și au părăsit Ucraina.

Citește și:  activiștii Buryat vor să se separe de Federația rusă și să ceară ajutor lui Biden Activiștii Buryat vor să se separe de Federația rusă și să ceară ajutor lui Biden Salariul a fost redus: ocupantul captiv a spus râzând că a devenit inutil pentru Federația Rusă (video) Salariul a fost redus: ocupantul captiv a spus râzând că a devenit “inutil” al Federației Ruse (video) Federația Rusă a eșuat obiectivul principal în Ucraina și se pregătește pentru anexarea teritoriilor ocupate-GUR Rusia a eșuat obiectivul principal în Ucraina și se pregătește pentru anexarea teritoriilor ocupate-GUR  Putin rămâne fără Buryats: mobilizarea a ajuns la Moscova Putin rămâne fără Buryats: mobilizarea a ajuns la Moscova

Vorbim despre personalul militar din unitatea 63354 staționată în Buinaksk. Este raportat că ocupanții au început procedura de reziliere a contractului.

Potrivit mamelor militarilor care au refuzat să lupte împotriva Ucrainei, soldații nu aveau nici uniforme, nici mâncare.

Aceeași informație a fost confirmată de un activist pentru Drepturile Omului. Potrivit acestuia, militarii s-au confruntat cu probleme cu uniformele, proviziile și “armele au dat peste defecte.”

Unii s-au întors cu membrele înghețate, mai multe persoane au rămas cu dizabilități din cauza asta, deoarece au trebuit să “taie carnea înnegrită

Drept urmare, unii oameni au renunțat, iar unii, sub presiunea rudelor și a autorităților locale, s-au recuperat și s-au întors în Ucraina după spital.

Un caz similar a fost raportat și de Fundația Free Buryatia. 150 de soldați contractuali din a 5-a brigadă separată de tancuri de Gardă a unității militare 46108 au scris rapoarte despre refuzul lor de a participa la conflictul ucrainean.

șefa Fundației Buriatia liberă, Alexandra Garmazhapova, a declarat că aproximativ 500 de Buriați vor să părăsească armata rusă.

Războiul din Ucraina:

pe 24 februarie, Rusia a lansat o invazie pe scară largă a teritoriului Ucrainei independente.

Potrivit martorilor oculari, luptele Buryats pe teritoriul Ucrainei sunt deosebit de crude. Dacă rușii beau mai ales și jefuiesc în teritoriile ocupate, atunci Buryats torturează, violează și împușcă masiv civili.

Începând cu 15 iunie, locuitorii din Cecenia erau șantajați prin răpirea rudelor, tortura și alte metode de presiune dacă refuzau să meargă la luptă în Ucraina.

Începând cu 18 iunie, se știa că Buryatia se îngroapă zilnic, iar Federația Rusă trimite imigranți din regiunile sărace la război.

la mijlocul lunii iunie, au fost confirmate date despre 184 de decese din Buryatia.

La 29 iunie 2022, soțiile Buryats au cerut întoarcerea soților lor din Ucraina.

Pe 12 iulie 2022, în mass-media au apărut informații că Buryats din Rusia sări din autobuze pentru a nu merge la război.

la 13 iulie 2022, a devenit cunoscut faptul că Moscova a format o unitate militară specială pentru a recruta mercenari, adică, de fapt, mobilizarea ajunsese la Moscova.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.