faza activă a acestui război se poate trage timp de 5-6 luni/foto facebook.com/GeneralStaff.ua faza activă a acestui război se poate prelungi timp de 5-6 luni/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Faza activă a acestui război poate fi amânată timp de 5-6 luni, dar deja astăzi, datorită armelor primite, putem desfășura o luptă contra-baterie cu artileria inamică fără prea multe riscuri pentru forțele armate și cu economia muniției.

După cum relatează corespondentul UNIAN, expertul militar Oleg Jdanov a spus acest lucru în aerul teledonului.

potrivit lui, lupta cea mai acerbă are loc acum în jurul valorii de Donetsk direcție. Din păcate, bătălia continuă.

“Faza activă a acestui război poate dura 5-6 luni. Și este necesar să se acorde o astfel de perioadă. Principala noastră realizare este că astăzi am obținut paritatea cu forțele armate ale Federației Ruse”, a subliniat Jdanov.

El a subliniat că, pentru a trece la o contraofensivă, armata are nevoie de arme non-Sovietice mai moderne.

“Chiar și armele primite ne oferă un avantaj în ceea ce privește precizia și raza de acțiune, putem distruge inamicul fără prea multe riscuri pentru forțele noastre armate și cheltuim mai puțină muniție. Aceasta este o oportunitate de a conduce o luptă contra-baterie cu artileria inamică”, a spus el.

Potrivit lui Jdanov, bătăliile din direcția Harkov sunt victorii care dovedesc capacitatea armatei ucrainene de a avansa. La sfârșitul acestui război, țara ar trebui să primească o armată complet diferită, care să se conformeze modelelor occidentale. Dacă vom folosi această șansă și reînarmare, Ucraina se va simți mai în siguranță.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *