Federația Rusă a capturat Toshkovka, săptămâna poate fi decisivă pentru Severodonetsk/foto ua.depositphotos.comFederația Rusă a confiscat Toshkovku, o săptămână poate fi crucială pentru Severodonetsk/foto ua.depositphotos.com

Toshkovka din Regiunea Luhansk este complet ocupată de ruși, ocupanții încearcă să treacă prin apărarea forțelor armate ale Ucrainei.

Șeful administrației militare raionale Roman Vlasenko a povestit despre acest lucru în aerul teledonului național.

“Luptele de stradă (în Severodonetsk-UNIAN) nu s-au oprit. Băieții noștri controlează dezvoltarea în jurul Severodonetsk, așezările sunt sateliți ai orașului”, spune el. 

Citește și:  inamicul a lansat o ofensivă pe scară largă în regiunea Luhansk, ridicând toate rezervele Inamicul a lansat o ofensivă pe scară largă în Regiunea Luhansk, trăgând toate rezervele – OVA Zelensky a vizitat în secret Lisichansk, unde continuă ostilitățile active-MP (foto) Zelensky a vizitat în secret Lisichansk, unde continuă ostilitățile active-MP (foto) la Severodonetsk-bătălii decisive, armata rusă vrea să ajungă în regiune înainte de 26 iunie - Ministerul Apărării la Severodonetsk – bătălii decisive, armata rusă vrea să ajungă în regiune înainte de 26 iunie-Ministerul Apărării

Potrivit lui Vlasenko, o zonă industrială, clădiri rezidențiale în apropierea zonelor industriale, este bombardată în Severodonetsk.

El a fost de acord cu concluzia specialiștilor Institutului pentru studiul războiului că săptămâna aceasta ar putea fi decisivă, iar luptele și mai intense. 

Potrivit acestuia, toate rezervele de personal și echipamente din teritoriile ocupate sunt concentrate pe linia de coliziune. 

“Astăzi, potrivit informațiilor noastre, Toshkovka este complet ocupată de ruși. Ei încearcă să împingă apărarea băieților noștri între Valea pașnică și Munte. Au fost opriți ieri, dar presiunea continuă”, spune Vlasenko.

El a subliniat, de asemenea, că astăzi practic întreaga regiune Luhansk este epicentrul confruntării dintre forțele armate ale Ucrainei și armata rusă. 

“Există aceleași atacuri puternice în comunitatea Lisichansk, în Gorskaya și în Popasnyanskaya – de-a lungul întregii linii de la Nikolaevka la Toshkovka și Ustinovka”, a menționat el.

După cum a raportat UNIAN, pe 20 iunie, ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Anna Malyar, a declarat că au avut loc bătălii decisive în zona Severodonetsk, deoarece rușii intenționează să captureze întreaga regiune Luhansk până pe 26 iunie.

“Acum, fără exagerare, bătăliile decisive continuă în zona Severodonetsk. Iar planurile inamicului sunt de a ajunge la granițele regiunii Luhansk aproximativ până pe 26 iunie. Acum, armata rusă și-a aruncat practic toate forțele și mijloacele pentru a asalta așezările din jur”, a spus ea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.