Patrushev a venit cu o altă justificare pentru războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei /REUTERSPatrushev a venit cu o altă justificare pentru războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei/REUTERS

Secretarul Consiliului de securitate rus Nikolai Patrushev a anunțat o altă “versiune” a invaziei Ucrainei. Potrivit acestuia, războiul a fost “preventiv” și ar fi zădărnicit planurile Occidentului de a stabili un regim sub controlul său în Rusia.

Patrushev a spus acest lucru pe 17 mai, la o reuniune a Consiliului științific la Consiliul de securitate al Federației Ruse, propaganda RIA Novosti rapoarte.

“Occidentul încearcă să creeze condiții pentru instituirea unui regim controlat de occidentali în Rusia, așa cum a fost deja elaborat în Ucraina și într-o serie de alte state. O operațiune militară specială a zădărnicit aceste planuri”, a spus el.

Potrivit lui Patrushev, Rusia “a fost forțată să recurgă la această măsură preventiv” (invazia Ucrainei – UNIAN), deoarece “nivelul amenințărilor la adresa securității naționale, nerespectarea intereselor țării noastre a atins un nivel care a amenințat însăși statalitatea Rusiei și existența acesteia.”

În același timp, el nu a explicat exact cum Ucraina ar fi amenințat existența Rusiei înainte de război.

Citește și:  este posibilă o recoltă decentă: aproape 75% din planificat a fost semănat în Ucraina “Este posibilă o recoltă decentă” : aproape 75% din recolta planificată a fost semănată în Ucraina ocupanții dețin mai mult de 3 mii de rezidenți Mariupol în închisoarea de filtrare-Denisova Ocupanții dețin mai mult de 3 mii de rezidenți Mariupol într-o “închisoare de filtrare” – Denisova  Federația rusă devine previzibilă: apărarea aeriană doboară majoritatea rachetelor lansate de inamic în Ucraina-Painter Rusia devine previzibilă: apărarea aeriană doboară majoritatea rachetelor lansate de inamic în Ucraina-Painter  expertul militar a prezis când trupele rusești din Ucraina vor rămâne fără abur Un expert militar a prezis când trupele rusești din Ucraina vor “rămâne fără abur”  colonelul a prezis predarea Federației Ruse, Skabeeva este furioasă (video) La ROSTV, colonelul a prezis predarea Federației Ruse, Skabeeva este furioasă (video)

După cum a raportat UNIAN, dictatorul rus Putin, în timpul unui discurs la parada din 9 mai, a spus că războiul din Ucraina este o “respingere preventivă a agresiunii” din partea NATO.

“În decembrie anul trecut, ne-am propus să încheie un acord privind garanțiile de securitate. Totul pentru nimic… Țările NATO nu au vrut să ne audă, aveau planuri complet diferite. Am fost amenințați cu invazia teritoriilor noastre, în special în Crimeea. Era evident că o ciocnire cu neo-naziștii, Bandera ar fi inevitabilă. Pericolul a crescut în fiecare zi, Rusia a dat un avertisment împotriva agresiunii”, a spus Putin la acea vreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.