ocupanții trag echipamentul la stafide/fotografie facebook.com/mod.mil.rus

Ocupanții ruși au mutat o baterie de mortare autopropulsate grele ” Tulip “și o unitate înarmată cu mai multe lansatoare de rachete” Smerch ” de pe teritoriul regiunii Belgorod în zona orașului Izyum.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Se remarcă faptul că ocupanții nu opresc acțiunile ofensive în zona operațională Estică pentru a stabili controlul deplin asupra teritoriului regiunilor Donetsk și Luhansk și menținerea coridorului terestru între aceste teritorii și Crimeea ocupată temporar.

În direcția Slobozhansky, inamicul funcționează ca o grupare din a 6-a armată combinată de arme din districtul militar occidental, a 41-a armată combinată de arme din Districtul Militar Central, trupele de coastă ale flotelor Baltice și nordice. Continuă să efectueze atacuri aeriene și să bombardeze orașul Harkov cu artilerie.

În direcția Izyum, inamicul, prin forțe de unități separate din Armata 1 tanc, a 20 – a armată combinată de arme din districtul militar occidental; 29, 35, 36 armate combinate de arme și corpul 68 armată al Districtului Militar Estic și trupele aeriene, desfășoară acțiuni ofensive în direcția Izyum-Barvenkovo. Poartă pierderi.

“Pentru a-și susține acțiunile, ocupanții au mutat o baterie de mortare autopropulsate grele” Tulip “calibru de 240 mm și o unitate înarmată cu mai multe lansatoare de rachete” Smerch” de pe teritoriul regiunii Belgorod în zona orașului Izyum”, se spune în raport.

În teritoriile ocupate temporar din regiunea Harkov, inamicul continuă să efectueze măsuri de filtrare. Pentru a face acest lucru, atrage în plus unități ale Rosgvardiya.

În direcțiile Volyn, Polessky și Seversky, unitățile Forțelor Armate din Belarus continuă să îndeplinească sarcini de consolidare a frontierei ucraineano-belaruse în regiunile Brest și Gomel.

În zona așezării Khmelevka, regiunea Sumy, au fost expuse activitățile unui grup de sabotaj și recunoaștere a inamicului, a raportat Statul Major General.

după cum a raportat UNIAN, apărătorii ucraineni anterioare lovit cu precizie un grup de echipamente grele de ocupanții ruși în satul Suligovka, în apropiere de stafide în regiunea Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.