apărătorii Ucrainei controlează situația tensionată/foto facebook.com/TerritorialDefenseForces Apărătorii Ucrainei controlează situația tensionată/foto facebook.com/TerritorialDefenseForces

Forțele de ocupație continuă să sufere pierderi de forță de muncă și echipamente, dar au succes parțial în unele așezări de pe Bakhmut și Avdiivka direcții.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina cu privire la invazia rusă începând cu ora 18:00 Din 2 August.

În special, atacurile de artilerie au fost înregistrate în direcția Bakhmut în zonele Yakovlevka, Soledar, Bakhmut, Zaitsev, Pokrovsky, Vesely, Kurdyumovka și Zalizny. Inamicul a crescut intensitatea implicării aviației în direcția indicată și a efectuat atacuri aeriene lângă Yakovlevka, Pokrovsky, Soledar, Bakhmut și Kodema.

Potrivit Statului Major General, toate încercările de a avansa inamicul în direcțiile companiei – Vershina, Vladimirovka – Yakovlevka, Klinovo – Zaitsevoe și Pokrovskoye – Bakhmut au fost respinse cu succes. Invadatorii s-au retras cu pierderi.

În același timp, în direcția Vidrodzhennya – Kodema, unitățile inamice individuale au succes parțial.

De asemenea, în direcția Avdiivka, inamicul a efectuat bombardarea zonelor așezărilor Avdiivka, Netaylovo și New York, a provocat atacuri aeriene lângă Avdiivka și Novobakhmutovka.

În același timp, potrivit Statului Major General, invadatorii au efectuat operațiuni de asalt în direcția Mineralnoye – Avdiivka, nu au avut succes, s-au retras.

În același timp, inamicul are un succes parțial în direcția Donetsk –Peski.

Separat, se spune că bombardarea lângă Novomikhailovka, Pavlovka, Zheleznodorozhny, Kamensky, Poltavka, Krasny, Novoandreevka și Maryinka a fost înregistrată în direcțiile Novopavlovsky și Zaporizhia, iar în apropierea acestuia din urmă inamicul a provocat și un atac aerian. A efectuat recunoașterea aeriană a UAV în zona Olgovsky.

În direcția Bugului sudic, inamicul își concentrează eforturile pe menținerea liniilor ocupate și prevenirea ofensivei unităților forțelor de apărare. Inamicul încearcă să restabilească poziția pierdută.

În plus, inamicul a tras din tancuri, artilerie cu butoi și lansatoare de rachete multiple în zonele așezărilor Nikolaev, Trudolyubovka, Osokorovka, Ivanovka, Olenevka, Zarya, Blagodatnoye, Prishib, Tokarevo, Novovorontsovka, Bely Well, Andreevka, Vesely Kut și Yavkino. A lovit un atac aerian aproape de zori.

Inamicul a efectuat, de asemenea, recunoaștere aeriană pentru a clarifica rezultatele daunelor provocate de incendiu și pentru a identifica poziția trupelor ucrainene.

În plus, Statul Major General a raportat că doi transportatori de rachete de croazieră pe mare sunt pregătiți pentru utilizarea armelor de înaltă precizie.

“Inamicul continuă să sufere pierderi de forță de muncă și echipamente. Printre ocupanții ruși, se înregistrează o creștere a abuzului de alcool, ca urmare – neascultarea față de ofițeri și conflictele interetnice”, a adăugat Statul Major General.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.