ocupanții folosesc mobilizat din ORDLO/REUTERS photo

Informațiile ucrainene au declarat că rușii se transferă în mod deliberat mobilizat din ORDLO în Ucraina. Ei doar le folosesc ca carne de tun pentru a detecta doar pozițiile APU.

Ocupanții aleg bărbați obișnuiți fără pregătire morală și fizică. Acest lucru a fost anunțat Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării din Ucraina pe 19 martie.

“Ocupanții ruși” mobilizează ” activ populația masculină din teritoriile ocupate ale ORDLO. Unitățile formate în acest fel se caracterizează printr-o pregătire de luptă extrem de scăzută, disciplină și moral”, se arată în raport.

Potrivit” mobilizaților ” înșiși, comanda rusă le folosește ca “momeală vie”. Adică, ca un eșalon avansat de recunoaștere prin luptă, notează în inteligență. Unitățile sunt trimise în vehicule militare la linia de contact, ignorând pierderile mari. Și astfel determinați locația pozițiilor de tragere ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

“Una dintre aceste unități, care a avut 250-300 de persoane în componența sa, a pierdut aproximativ 200 mobilizate în direcția Mykolaiv pe 16-17 martie. Rămășițele unității care s-au întors în regiunea Herson sunt absolut demoralizate și refuză să continue participarea la ostilități”, se spune în raport.anterior, informații a raportat că Rusia nu plătește despăgubiri pentru cei care au fost mobilizați în Donbas ocupat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *