nemulțumirea față de acțiunile comandamentului rus în rândul personalului militar este în creștere/foto UNIANNemulțumirea față de acțiunile comandamentului rus în rândul personalului militar este în creștere/foto UNIAN

Comandamentul rus aruncă personalul militar de naționalități non-slave în cele mai riscante atacuri, din această cauză, nemulțumirea crește printre ei.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General.

“Din cauza pierderilor sanitare și iremediabile mari, măsurile de mobilizare forțată în teritoriile ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk continuă. Nemulțumirea față de acțiunile comandamentului rus crește în rândul personalului militar non-slav, care este aruncat în cele mai riscante atacuri pe teritoriul Ucrainei fără regret”, se spune în raport.

Citește și:  tras dintr-un mortar: în Nikolayevshchina ocupanții au ucis 4 persoane de dragul unui complot pus în scenă Tras dintr-un mortar: în Nikolayevshchina invadatorii au ucis 4 persoane de dragul unui complot pus în scenă  rotația militară continuă în Belarus la granița cu Ucraina: recunoașterea este în curs de desfășurare Rotația militară continuă în Belarus la granița cu Ucraina: informațiile sunt în curs de desfășurare acum Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW Acum, Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW

Anterior, s-a raportat că PMC-urile Wagner au jucat aproape sigur un rol central în bătăliile recente, inclusiv capturarea Popasna și Lisichansk de către ruși în Regiunea Luhansk. Aceste bătălii au provocat pierderi grele grupului.

Wagner scade standardele de recrutare, angajează condamnați și persoane care au fost anterior pe lista neagră. Formarea foarte limitată este disponibilă pentru noii recruți. Acest lucru este probabil să afecteze eficiența operațională viitoare și să reducă valoarea sa ca sprijin pentru forțele rusești regulate.

După cum a raportat UNIAN, potrivit informațiilor ucrainene, în unitățile militare ale Federației Ruse, care sunt staționate în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, în ajunul trimiterii în zona de luptă, ocupanții dezactivează echipamentele pentru a evita trimiterea la război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.