false șeful șanțului a raportat situația din Severodonetsk/foto Igor606

În Severodonetsk, ocupanții ruși își continuă operațiunile de asalt cu o intensitate ridicată de artilerie și atacuri aeriene.

Roman Vlasenko, președintele administrației militare regionale Severodonetsk, a povestit despre acest lucru în aerul teledonului de informații all-ucrainean.

“Există o intensitate ridicată a artileriei și a atacurilor aeriene. Operațiunile de asalt continuă în Severodonetsk. Zona industrială, clădirile rezidențiale din apropierea zonei industriale sunt decojite. Luptele de stradă continuă în oraș”, a spus Vlasenko.potrivit lui, intensitatea luptelor a crescut în ultimele zile.

“Există informații că practic toate rezervele Federației Ruse din teritoriile ocupate temporar lucrează acum pe prima linie. Prin urmare, cred că bătălia pentru Donbass este acum în plină desfășurare”, a spus Vlasenko.

Citește și:  va ploua cu furtună la Kiev astăzi: prognoza meteo pentru 21 iunie Astăzi va ploua cu o furtună la Kiev: Prognoza meteo pentru 21 iunie Rusia a lansat atacuri aeriene asupra regiunii Mykolaiv Rusia a lansat atacuri aeriene asupra regiunii Mykolaiv apărătorii Ucrainei au oprit asaltul lângă Maryinka, inamicul a fugit fără glorie-Statul Major General Apărătorii Ucrainei au oprit asaltul în zona Marinka, inamicul a fugit fără glorie-Statul Major General marți se va răci în Ucraina :temperatura va scădea cu 10 grade simultan (hartă) Marți, se va răci brusc în Ucraina: temperatura va scădea cu 10 grade simultan (hartă)Zelensky: Rusia este foarte nervoasă în legătură cu activitatea noastră Zelensky: Rusia este foarte nervoasă în legătură cu activitatea noastră

După cum a raportat UNIAN, pe 20 iunie, ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Anna Malyar, a declarat că au avut loc bătălii decisive în zona Severodonetsk, deoarece rușii intenționează să captureze întreaga regiune Luhansk până pe 26 iunie.

“Acum, fără exagerare, bătăliile decisive continuă în zona Severodonetsk. Iar planurile inamicului sunt de a ajunge la granițele regiunii Luhansk aproximativ până pe 26 iunie. Acum, armata rusă și-a aruncat practic toate forțele și mijloacele pentru a asalta așezările din jur”, a spus ea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.