analiștii au spus despre situația din față/facebook.com/GeneralStaff.ua analiștii au spus despre situația din față/facebook.com/GeneralStaff.ua

Ocupanții ruși trag rezerve în Zaporozhye din cauza contraofensivei reușite a Forțelor Armate din Ucraina. În același timp, invadatorii nu au suficiente resurse pentru a avansa în Severodonetsk.

Acest lucru este menționat în raportul ISW.

“Artileria rusă strânsă, combinată cu probabil unități mici de infanterie, rămâne insuficientă pentru a avansa Rusia în limitele Severodonetsk. Trupele ruse au continuat să se pregătească pentru Ofensiva asupra Slavyansk din nord-estul Izium și la vest de estuar”, se arată în raport.

Potrivit analiștilor, ocupanții se concentrează pe consolidarea pozițiilor defensive de-a lungul direcției sudice prin recentele contraatacuri reușite ale trupelor ucrainene de-a lungul frontierei regiunii Kherson-Mykolaiv.

Rușii transferă întăriri în direcția Zaporozhye datorită contraatacurilor reușite ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Trupele rusești efectuează probabil atacuri de artilerie sub un steag fals pe teritoriul controlat de Rusia pentru a înăbuși sentimentele ucrainene, a încuraja mobilizarea și a crea ostilitate în rândul locuitorilor locali față de Forțele Armate”, spun analiștii.

falsfalsfalsfals hărți curente ale operațiunilor militare din Ucraina/ISWHărți curente ale operațiunilor militare din Ucraina/ISW, de asemenea, citit:  ocupanții au tras din nou mortare în regiunea Sumy: au fost înregistrate zece sosiri Ocupanții au tras din nou mortare în regiunea Sumy: au fost înregistrate zece sosiri Pioneer salute și cărți despre Stalin: ucrainenii eliberați din captivitate au povestit despre agresiune Pioneer salute și cărți despre Stalin: ucrainenii eliberați din captivitate au spus despre agresiune Rusia a folosit mai mult de 200 de tipuri de arme interzise împotriva Ucrainei-NYT Rusia a folosit mai mult de 200 de tipuri de arme interzise împotriva Ucrainei-NYT  nu există nicio legătură de foarte mult timp: familiile apărătorilor lui Azovstal despre captivitatea rusă “Nu a existat nicio legătură de foarte mult timp”: familiile apărătorilor Azovstal despre captivitatea rusă aviația ucraineană a distrus un grup tactic al companiei și un punct forte al invadatorilor Aviația ucraineană a distrus o companie-grup tactic și o fortăreață a ocupanților

după cum a raportat UNIAN, Institutul pentru studiul războiului și Ministerul britanic al Apărării cred că Rusia împiedică forțele sale armate, numind războiul din Ucraina o “operațiune militară specială.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.