ocupanții nu vor ca localnicii să vadă numărul real de victime/azov.org.ua Ocupanții nu doresc ca localnicii să vadă numărul real de victime/azov.org.ua

Rusia vrea din nou să-și ascundă crimele de război, ocupanții încearcă să ascundă numărul victimelor din Teatrul Dramatic Mariupol, unde au aruncat o bombă pe 16 martie. Rashiștii nu atrag locuitorii orașului la analiza molozului.

Acest lucru a fost raportat în telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

El a spus că deja devine clar de ce locuitorii din Mariupol nu sunt implicați în analiza molozului Teatrului Dramatic și a maternității. Ocupanții nu doresc ca localnicii să vadă numărul real al victimelor. 

Ministerul Situațiilor de Urgență al așa-numitului “DNR” autoproclamat se referă la rapoartele Ministerului Situațiilor de Urgență din Federația rusă și raportează că doar 12 persoane ar fi murit în Teatrul Dramatic. 

“Chiar și în scenariul minim, peste 300 de persoane au murit acolo. De asemenea, înțelegem unde s-au dus corpurile altora. Ascuns sub numere în mormintele comune fără nume din Mangush. Furie. Doar furie”, a adăugat Andryushchenko.

Citește și:  rușii demontează în grabă dărâmăturile maternității pe care le-au distrus în Mariupol (video) Rușii demontează în grabă molozul maternității pe care au distrus-o în Mariupol (video) jaf și genocid: inteligența a povestit despre exploatările trupelor Tiktok ale lui Kadyrov Jafuri și genocid: inteligența a spus despre “exploatările” trupelor Tiktok ale lui Kadyrov mirosul mâncării abandonate: ce caută ocupanții sub dărâmăturile unui teatru de Teatru din Mariupol “mirosul mâncării abandonate”: ce caută ocupanții sub dărâmăturile unui teatru de Teatru din Mariupol

Rashists a aruncat o bombă pe un teatru de Teatru din Mariupol: ceea ce este cunoscut

Pe 16 martie, trupele rusești au aruncat o bombă asupra clădirii unui teatru de Teatru din Mariupol, unde se ascundeau sute de civili. Resturile au umplut intrarea în adăpostul pentru bombe și, din cauza bombardamentelor prelungite, nu au existat informații despre victime de mult timp.

Începând cu 25 martie, a devenit cunoscut faptul că aproximativ 300 de persoane ar fi putut muri în clădirea teatrului. Un rezident din Mariupol, care a supraviețuit bombardamentului Teatrului Dramatic și a mers la Berdyansk, a spus că în timpul tragediei și-a pierdut bunica și câinii. 

Acum este imposibil să se stabilească numărul aproximativ de victime ale bombardamentului Teatrului. Ocupanții își desfășoară deja” curățarea ” corpurilor civililor.

potrivit Associated Press, ca urmare a atacului aerian Rashist asupra Teatrului Dramatic, 600 de persoane au fost ucise.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.