inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active în direcția slavă/fotografia serviciului de urgență de StatÎn direcția slavă, inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active/fotografie a serviciului de urgență de Stat

Ocupanții ruși încearcă să creeze condiții favorabile pentru stabilirea controlului asupra orașelor Soledar și Bakhmut și să împingă trupele ucrainene departe de periferia vestică a Donețkului.

Acest lucru este raportat de către Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei în rezumat seara.

Se remarcă faptul că situația rămâne neschimbată în direcțiile Volyn și Polessky. În direcția Seversky, inamicul deține unități separate ale trupelor districtului militar occidental în zonele de frontieră ale regiunilor Bryansk și Kursk. Ocupanții efectuează, de asemenea, echipamente de Inginerie a pozițiilor și instalarea sistemelor de supraveghere video.

Rashiștii au tras artilerie asupra infrastructurii civile din zonele așezărilor podul de fier și Gremyach din regiunea Chernihiv și regiunea Starikovo Sumy. În direcția Slobozhansky, inamicul continuă să-și concentreze eforturile pentru a împiedica armata noastră să reia ofensiva.

“În direcția Harkov, inamicul a folosit artileria baril și rachetă pentru a bombarda zonele așezărilor Kharkiv, Lozovaya rusă, Korobochkino, Cherkassky Tishki, Stary Saltov, Verkhny Saltov”, se spune în raport.

Ocupanții au efectuat recunoașterea aeriană cu vehicule aeriene fără pilot în apropierea Lozovaya rusă, pasaje mici, Gusarovka și Chepel.

În direcția slavă, inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active. Invadatorii au efectuat daune de foc de la artilerie de diferite tipuri lângă Bogorodichny, Dolina, Dubravny, Bolshaya Kamyshevakha și Rodny.

“În direcția Donetsk, inamicul își concentrează eforturile în zonele Bakhmut și Avdiivka. El încearcă să creeze condiții favorabile pentru stabilirea controlului asupra orașelor Soledar și Bakhmut și să împingă trupele noastre departe de periferia vestică a orașului Donetsk”, se spune în rezumat.

În direcțiile Kramatorsk și Bakhmut, inamicul a folosit tancuri, artilerie cu butoaie și rachete pentru a bombarda în apropiere Seversk, Grigorovka, Verkhnekamenskoye, Bakhmut, Zaitsevo, Soledar, Yakovlevka și Kodema. De asemenea, rashiștii au lovit din aviație în vârf.

“Cu acțiuni ofensive, ocupanții au încercat să profite de linii avantajoase și să îmbunătățească situația tactică din zonele Bakhmut, Zaitsev și Vershka, nu au avut succes, s-au retras”, a adăugat Statul Major General.

În direcția Avdiivka, bombardamentele de artilerie au fost înregistrate lângă Avdiivka, Novobakhmutovka, Nevelsky, Netailovoye și Krasnogorovka.

“Inamicul a încercat fără succes să avanseze în direcția așezărilor Krasnogorovka, Avdiivka și Peski”, spune rezumatul.

Citește și:  soldații ucraineni țin sub controlul focului toate trecerile invadatorilor din Regiunea Herson Soldații ucraineni țin sub controlul focului toate trecerile invadatorilor din Regiunea Herson când se termină faza fierbinte a războiului: generalul a făcut o prognoză încrezătoare Când faza fierbinte a războiului se va încheia: generalul a făcut o prognoză încrezătoare în Volynia, se pregătesc pentru o posibilă invazie din Belarus și au întocmit un plan de evacuare În Volinia, se pregătesc pentru o posibilă invazie din Belarus și au elaborat un plan de evacuare pentru populație

anterior, UNIAN a raportat deja că APU a respins atacurile invadatorilor și a forțat inamicul să fugă în zonele A șapte așezări.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.