REUTERS foto

În Rusia, a fost luată o decizie privind eliberarea timpurie a cadeților instituțiilor de învățământ militar superior, cu implicarea lor ulterioară în bătăliile din Ucraina.

Acest lucru este menționat în mesajul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei pe Facebook.

“Operațiunea ofensivă împotriva Ucrainei continuă. Sarcinile de a învinge grupurile Forțelor Armate ale Ucrainei, de a ajunge la granițele administrative ale regiunilor Donetsk și Luhansk și alte sarcini nu au fost finalizate de inamic. În același timp, invadatorii sunt opriți în direcția Mykolaiv”, relatează Statul Major General.

Potrivit informațiilor lor, inamicul încearcă acum să consolideze gruparea trupelor.

“Inamicul încearcă să consolideze gruparea trupelor prin transfer suplimentar pe teritoriul Ucrainei a grupurilor tactice de batalion formate din unități consolidate care au suferit pierderi în primele zece zile ale operațiunii, mercenari militari din rândul cetățenilor statelor străine. În plus, potrivit informațiilor disponibile, conducerea militară rusă a decis să elibereze cadeți de mai susinstituțiile de învățământ militar de pe teritoriul Federației Ruse, cu implicarea lor ulterioară în ostilități împotriva Ucrainei”, relatează Statul Major General.

rechemare, în conformitate cu Statul Major General, astăzi ocupanții făcut o încercare nereușită de a sparge prin apărarea ucraineană în Polesie.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.