Federația Rusă continuă să mobilizeze în secret bărbații pentru războiul împotriva Ucrainei, agitând “Cazacii” și șomerii.

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina pe rețeaua socială Facebook.

“Pentru a reface rezervele forțelor de ocupație, Federația Rusă continuă să desfășoare activități de mobilizare sub acoperire. Acum, principala atenție a agitatorilor Rashisti este acordată recrutării de ” voluntari “din rândul” cazacilor ” ruși din regiunea Rostov și Teritoriul Krasnodar. De asemenea, în centrul atenției se află cetățenii care și-au pierdut locul de muncă ca urmare a sancțiunilor internaționale și foștii militari care trăiesc în alte țări post-sovietice”, spune serviciul de informații.

în plus, campania continuă în alte regiuni ale Federației Ruse.

“Conform datelor disponibile, comisariatele militare ale Teritoriului Primorsky lucrează activ pentru a găsi pe cei care doresc să ia parte la ostilități. Salariul propus al unui” voluntar ” este de la 200 mii rus. frecați”, – se menționează în mesaj.

Evenimente similare au loc și în regiunile Bryansk, Kursk și Belgorod. În special, birourile locale de înrolare militară oferă contracte pe termen scurt timp de 3 luni cu instruire la depozitele de deșeuri.

În același timp, se desfășoară măsuri pregătitoare pentru posibila anunțare a mobilizării parțiale în regiunile Belgorod, Kursk și Bryansk în cazul unei deteriorări accentuate a situației de pe Frontul ucrainean.

“Evenimentele de campanie se confruntă cu o neîncredere considerabilă din partea potențialului “mobilizat”. La urma urmei, informațiile despre un număr semnificativ dintre cei uciși în războiul cu Ucraina încep să se răspândească în Federația Rusă. Mulți dintre cei care au semnat “contracte pe termen scurt” la începutul războiului nu au putut să se întoarcă acasă după expirarea formală a contractelor. Se adaugă probleme cu primirea efectivă a fondurilor promise – armata ocupantului fie nu poate primi deloc bani, fie primește un ordin de mărime sume mai mici”, se arată în raport.

După cum a raportat UNIAN, ocupanții încearcă să creeze zone de instabilitate în apropierea frontierei ucrainene și apariția unei amenințări de atac a formațiunilor armate ruse și pro-ruse de pe teritoriul Transnistriei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *