Rusia transferă o parte din contingentul” pacificatori ” din Nagorno-Karabah (Azerbaidjan) în Ucraina.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Ministerului Apărării al Ucrainei.

Raportul constată că, pentru a reface urgent pierderile trupelor de ocupație, Forțele Armate ruse transferă o parte din contingentul “de menținere a păcii” din Nagorno-Karabah (Azerbaidjan) în Ucraina.

De asemenea, potrivit informațiilor disponibile, sunt implicați un număr mare de luptători mercenari din alte țări (Siria, Serbia).

Rezumatul spune că în timpul regrupării trupelor inamice, unități suplimentare sunt instruite pentru a efectua operațiuni de luptă pe teritoriul Ucrainei. Astfel, conform informațiilor disponibile, în perioada 9-10 martie, 800 de militari ai celei de-a 102-a baze militare (Gyumri, Armenia) din Districtul Militar de Sud au fost transferați în Federația rusă pentru transfer ulterior lao zonă de război. Până la 1.500 de persoane din cea de-a 40-a brigadă marină separată (Petropavlovsk-Kamchatsky) a Flotei Pacificului sunt trimise pe calea ferată în Republica Belarus. În centrul principal de avertizare a atacurilor cu rachete 820 (Solnechnogorsk), personalul este selectat pentru a participa la operațiunile de luptă împotriva Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.