armata rusă suferă pierderi uriașe și nu ia în considerare deloc viața oamenilor/fotografie facebook.com/prok.arkrym

Rusia poate folosi copii din Crimeea ocupată pentru “materiale consumabile”. Adolescenții din” unarmia ” pot fi aruncați pe câmpul de luptă al unui război pe scară largă dezlănțuit de Putin. 

Procuratura Republicii Autonome Crimeea și orașul Sevastopol raportează despre acest lucru pe Facebook.

“Din păcate, Unarmia se poate dovedi a fi nu doar o poveste de propagandă media, nu doar un instrument pentru spălarea creierului copiilor din Crimeea și fotografierea copiilor în uniforme militare pentru campania Pobedobesiya. Copiii care au fost atrași de mișcarea Unarmia în anii ocupației Crimeei pot fi aruncați pe un câmp de luptă foarte real, nu propagandistic”, se spune în raport.

Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a aflat că, din cauza lipsei de forță de muncă pentru a umple rândurile armatei ocupante, conducerea Kremlinului poate lua în considerare posibilitatea implicării cetățenilor minori ai Federației Ruse în războiul împotriva Ucrainei.

“Potrivit GUR, ordinul corespunzător” privind organizarea implicării membrilor Mișcării publice militaro-patriotice “Yunarmiya” pentru a efectua o operațiune specială pe teritoriul Ucrainei” a fost semnat de Ministrul Apărării al Federației Ruse”, a adăugat parchetul.

Ordinul se referă la pregătirea unei potențiale rezerve umane de copii cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani pentru a fi implicați în război ca parte a armatei de ocupație. Dacă Kremlinul dorește cu adevărat să-i facă pe adolescenți “consumabili”, atunci aproximativ 1.800 de membri ai “unarmiei” pot merge la război. 

“Să ne amintim că Unarmia este o organizație militară rusă pentru copii și tineri din cadrul Ministerului Apărării al Federației Ruse, care este în mare parte integrată în procesul educațional al instituțiilor de învățământ. Se distinge prin munca de propagandă radicală în rândul tinerilor ruși. Copiii de la vârsta de 8 ani devin membri ai organizației”, se spune în mesaj.

Prin acțiunile sale, Federația Rusă dorește să creeze cât mai multe obstacole pentru dezocuparea Crimeei. Pentru a face acest lucru, ea este chiar gata să sacrifice de fapt copiii din peninsulă. 

“Facem apel la cetățenii Ucrainei din Crimeea ocupată temporar, în special la părinții adolescenților care au fost implicați în “unarmia”, să împiedice participarea lor la acțiunile militare dezlănțuite de Rusia pe teritoriul Ucrainei. Nu permiteți copiilor să participe la mișcarea Unarmia! Participarea copiilor la război, inclusiv posibila lor implicare în ostilități, are o realăo amenințare pentru viața și sănătatea lor! Armata rusă suferă pierderi uriașe și nu ia în considerare deloc viața oamenilor. Pentru ea, aceste vieți sunt consumabile. Faceți totul pentru a vă salva copiii și a nu lăsa oficialii de la Kremlin să-i trimită la moarte!”,- a subliniat în Procuratura.Anterior, UNIAN a raportat deja că apărătorii ucraineni eliminat 15 mii de ocupanți. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.