locuitorii raportează că rashisti poate aranja provocări cu atacuri reale asupra populației locale/fotografie ua.depositphotos.com Locuitorii raportează că rashisti poate aranja provocări cu atacuri reale asupra populației locale/fotografie ua.depositphotos.com

În Mariupol, ocupanții imită atacurile armatei ucrainene asupra populației civile pentru filmarea videoclipurilor de propagandă.

Acest lucru este raportat pe pagina Consiliului Municipal Mariupol din Telegram.

Se remarcă faptul că un punct de control al rușilor deghizați în uniforma forțelor armate ale Ucrainei a fost înființat lângă școala a 33-A din oraș. Localnicii cred că inamicul pregătește provocări.

“Cadavrele locuitorilor din Mariupol uciși de armata rusă sunt reîngropate în apropiere. Un număr mare de echipamente și echipaje de curățenie lucrează. Locuitorii raportează că Rashiștii pot aranja provocări cu atacuri reale asupra populației locale”, a adăugat Consiliul Municipal.

Citește și:  urechea a fost tăiată, dar ar fi putut împărți transportatorul blindat de personal: ocupantul a mărturisit atrocitățile din regiunea Kharkiv (audio) “Urechea a fost tăiată, dar ar fi putut împărți transportatorul blindat de personal”: ocupantul a mărturisit atrocitățile din regiunea Kharkiv (audio) greva rachetelor ocupanților de pe Bakhmut a devenit mortală: detalii despre bombardarea inamicului (foto) Atacul cu rachete al ocupanților de pe Bakhmut a devenit mortal: detalii despre bombardarea inamicului (foto)  artileria ucraineană a distrus efectiv sistemul rus de apărare aeriană Buk împreună cu însoțitorii (video) artileria ucraineană a distrus efectiv sistemul rus de apărare aeriană Buk împreună cu însoțitorii (video)

Anterior, UNIAN a raportat deja că ocupanții vor să dea Mariupol “Kadyrovites”. Orașul sa dovedit a fi prea neprietenos pentru Rashiști. Prin urmare, pentru a intimida și a suprima rezistența, este planificat să se dea Mariupol cecenilor. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.