calibru rachetă/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse calibru rachetă/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

Rusia rămâne fără rachete ghidate de precizie, dar în ritmul actual poate duce război împotriva Ucrainei pentru încă un an.

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina pe rețeaua socială Facebook.

“Am observat că Rusia efectuează mult mai puține atacuri cu rachete și folosește rachete X-22. Acestea sunt rachete sovietice vechi fabricate în anii 1970. Acest lucru indică faptul că rachetele de înaltă precizie se epuizează în Rusia”, a declarat Vadim Skibitsky, un reprezentant al serviciilor de informații militare din Ucraina, pentru ediția britanică a The Guardian.

Citește și:  în Marea Neagră, rușii s-au întărit cu un alt submarin cu rachete În Marea Neagră, rușii s-au întărit cu un alt submarin cu rachete pedeapsa cu moartea pentru străini ridică miza negocierilor-consilier al ministrului de Interne Condamnarea la moarte a străinilor din Federația Rusă ridică miza în negocieri-consilier al ministrului de Interne Ministerul Apărării a comentat o posibilă ofensivă rusă asupra Kievului Ministerul Apărării a comentat o posibilă ofensivă rusă asupra Kievului

În același timp, se remarcă faptul că resursele economice rusești vor permite țării ocupante să continue războiul în ritmul actual pentru încă un an.

“Conducerea Kremlinului ar putea încerca să înghețe războiul pentru o anumită perioadă de timp pentru a convinge Occidentul să ridice sancțiunile, dar apoi să continue agresiunea. Scopul lor este întreaga Ucraina și nu numai”, a subliniat Skibitsky.anterior, Skibitsky a spus că Ucraina se bazează acum pe armele occidentale, dar a mai rămas puțină muniție. Există un război de artilerie care se desfășoară pe front și Ucraina pierde în fața Federației Ruse în acest sens.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.