inamicul face ravagii și recurge la cele mai josnice tactici, deoarece nu poate provoca o înfrângere deplină asupra Ucrainei înfrângerea militară/foto opInamicul face ravagii și recurge la cele mai ticăloase tactici, deoarece nu poate provoca o înfrângere militară deplină asupra Ucrainei/foto OP

Inamicul face ravagii și recurge la cele mai ticăloase tactici de teroare și teroare a populației, deoarece nu poate provoca o înfrângere militară deplină asupra Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat în timpul teletonului informațional de către expertul militar Pyotr Chernik, comentând știrile șocante despre agresiunea și uciderea prizonierilor ucraineni.

“Avem de-a face cu cel mai josnic dușman care există în natură. Noi, ucrainenii, vom expira doar atunci când acest nedo-imperiu se va destrăma în cel puțin 20 de state și intepatura nucleară va fi ruptă”, a spus el.

“Inamicul face ravagii, acest lucru este specific, dar într-un fel o veste bună, deoarece inamicul nu ne poate provoca o înfrângere militară deplină, recurgând astfel la cele mai josnice tactici: provocând teroare și teroare cetățenilor noștri”, a adăugat expertul.

Rușii au lovit prizonierii ucraineni pentru a demoniza ucrainenii în ochii întregii lumi și a cetățenilor ruși, a menționat el.

Citește și:  operațiune cu steag fals atent: OP a comentat greva asupra coloniei din Elenovka “Operațiune cu steag fals atent”: OP a comentat greva asupra coloniei din Elenovka atac asupra coloniei din Elenovka: GUR spune despre bombardarea Federației Ruse, prizonierii din Azov au fost transferați acolo cu o zi înainte Lovitură la colonia din Elenovka: GUR vorbește despre bombardarea Federației Ruse, cu o zi înainte ca prizonierii “Azov” să fie transferați acolo  rușii au postat un videoclip brutal despre castrarea unui luptător ucrainean: s-au angajat să găsească călăul în OP Rușii au postat un videoclip brutal despre castrarea unui luptător ucrainean: PO s-a angajat să găsească călăul

Chernik consideră că este o veste bună din punct de vedere tactic că Ucraina a “bâjbâit” strategia de combatere a inamicului în ceea ce privește loviturile de rachete și artilerie datorită sistemelor americane de incendiu.

“Cred că este inadecvat să vorbim despre contraofensive majore până acum. Există premise extrem de bune pentru faptul că, în viitor, o săptămână, două, trei pentru a elibera malul drept al regiunii Herson”, a spus el.

El crede că nu există altă cale decât tactica pașilor mici în acest război. Muscovy va lupta până la ultimul soldat, pentru că au suficiente resurse și echipamente de mobilizare.

“inamicul nu renunță, el va lupta… vă puteți aștepta la orice de la adversarul nostru”, a adăugat expertul.

Grevă asupra coloniei cu prizonieri

pe 29 iulie, militanții pro-ruși au raportat moartea a 40 de soldați ucraineni ca urmare a unei greve asupra barăcilor coloniei Yelenovskaya ocupate.

Propagandiștii de la Kremlin au dat deja vina pe armata ucraineană pentru grevă. potrivit presei ruse, se știe deja despre mai mult de 50 de morți.

Serviciul de informații ucrainean spune că au înregistrat atacuri de artilerie în direcția Elenovka.

Ulterior, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a declarat că Forțele Armate ale Federației Ruse au efectuat bombardamente deliberate de artilerie vizate ale instituției corecționale din Yelenovka, unde au fost deținuți prizonieri ucraineni, printre alții.

Acestea nu sunt primele și nu Ultimele crime ale rușilor împotriva ucrainenilor. Deci, în ajunul propagandiștilor ruși au postat pe rețelele de socializare un videoclip despre uciderea unui prizonier de război ucrainean. În filmările publicate, ocupantul rus taie organele genitale ale unui soldat ucrainean cu un cuțit de papetărie. Identitatea călăului însuși în rețelele sociale a fost rapid stabilită. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.