false ocupanții iau echipamente de inginerie în regiunea Kherson/censor.net

Rușii transferă în mod activ echipamente în regiunea Herson ocupată, dar în primul rând inginerie. Acest lucru se întâmplă după ce APU a lovit cu exactitate trecerile și podurile care sunt importante din punct de vedere strategic pentru inamic.

Acest lucru a fost anunțat de deputatul Consiliului Regional Kherson Serghei Khlan pe Facebook.

“Există o mișcare sporită a echipamentelor rusești în regiunea Herson ocupată temporar. Dar ele sunt conduse în primul rând de trupe de inginerie, de exemplu, excavatoare bazate pe Ural și altele asemenea. Aceasta înseamnă că podurile și APU au stricat semnificativ situația orcilor din regiune”, a spus Khlan.

După cum a scris UNIAN, potrivit analiștilor de la Institutul pentru studiul războiului, apărătorii ucraineni au deteriorat toate cele trei poduri controlate de ocupanți în ultima săptămână. 

Citește și:  cu o frânghie în jurul gâtului și mâinilor: un corp al unui civil ucis de ruși a fost găsit în regiunea Kiev (foto) Cu o frânghie în jurul gâtului și mâinilor: în regiunea Kiev, a fost găsit cadavrul unui civil ucis de ruși (foto)  Putinistul Tarzan a râs de victimele atacului terorist din Yelenovka Putinistul Tarzan a râs de victimele atacului terorist din Yelenovka creșterea salariilor militare din cauza indemnizațiilor deputaților poporului: petiția a câștigat 25 de mii de voturi Creșterea salariilor militare în detrimentul indemnizațiilor deputaților poporului: petiția a câștigat 25 de mii de voturi Nu putem pierde această bătălie: Sting a oprit concertul de la Varșovia și a susținut Ucraina (video) “Nu putem pierde această bătălie”: Sting a oprit un concert la Varșovia și a susținut Ucraina (video) nu s-a întâmplat nimic critic: BNU a explicat destabilizarea pieței valutare în numerar “Nu s-a întâmplat nimic critic”: BNU a explicat destabilizarea pieței valutare în numerar

în plus, în noaptea de 24 iulie, partizanii ucraineni au aruncat în aer o cale ferată lângă Novobogdanovka, la 30 km nord de Melitopol ocupat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.