rușii au lăsat o mizerie/captură de ecran

O locuitoare din Gostomel s-a întors în apartamentul ei după eliberarea orașului de invadatorii ruși și și-a împărtășit impresiile despre ceea ce a văzut în casă.

Pe videoclipul capturat, femeia a spus că a găsit apartamentul într-o stare teribilă. Rușii au aruncat gunoi în camere și, probabil, au aranjat o toaletă improvizată pe balcon. Este demn de remarcat faptul că toaleta în sine este curată și, se pare, nu a fost folosită de rashiști.

Proprietarul apartamentului a atras atenția asupra tuturor ferestrelor, deși au existat ostilități active în oraș încă din prima zi a invaziei rusești.

ocupanții au deschis ușile tuturor apartamentelor de pe podea.

Părăsind casa altcuiva, rușii au lăsat o notă: “nu am vrut asta…”. În același timp, o altă inscripție a fost făcută pe perete cu un stilou: “Salo Ukroine, Heroes Salo.”

Rușii nu au avut timp să ia prada cu ei: au lăsat o mulțime de telefoane mobile, haine, unități flash în casă.

Războiul Rusiei împotriva Ucrainei: noi date

Rusia a invadat teritoriul Ucrainei în dimineața zilei de 24 februarie. Cu toate acestea, după eșecul ofensivei de la Kiev, a fost forțată să se retragă în Belarus.

Acum, ocupanții planifică un alt asalt asupra estului Ucrainei și ajung la granițele întregii regiuni Luhansk și Donetsk. Lupte grele au avut loc în această regiune de la începutul unui război pe scară largă.

Situația rămâne cea mai dificilă în Mariupol. Invadatorii au înconjurat orașul și fac încercări nereușite de a ataca Azovstal.

În același timp, teroarea populației locale continuă: oamenii sunt torturați, uciși, arși în crematorii mobile pentru a ascunde dovezi ale infracțiunilor și, de asemenea, deportați în lagărele de filtrare din Rusia.

Apărătorii împiedică curajos încercările inamicului de a intra în Harkov. 

în timpul războiului pe scară largă cu Rusia, peste 20.300 de ocupanți au fost distruși în luptele cu Forțele Armate ale Ucrainei, în același timp, potrivit lui Zelensky, 3 mii de apărători ucraineni au murit pe câmpul de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.