RF decojirea Kharkiv/foto Unian, Andrey MarienkoFederația Rusă este bombardarea Kharkiv/foto Unian, Andrey Marienko

Șeful administrației militare regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, nu vede încă necesitatea și condițiile prealabile pentru evacuarea populației civile din Harkov.

el a declarat Acest lucru în timpul teledonului all-ucrainean.

“Am avut deja mai multe zile într-un rând de bombardarea orașului Kharkiv în sine. În ceea ce privește evacuarea: nu avem o astfel de nevoie și premise pentru acest lucru acum, deoarece situația militară este dificilă, dar absolut controlată. Forțele noastre armate își păstrează pozițiile în nord, în direcția nord-est, în direcția Izyum, deci nu este necesar să spunem că evacuarea este necesară pentru orașul Harkov, este complet prematură și nerezonabilă. Deci, în ultima săptămână, numărul atacurilor a crescut, dar situația este controlată”, a spus el.

Citește și:  puteți lua cel puțin zece Severodonetsk: militantul Girkin plânge că Rusia nu va vedea victoria “Puteți lua cel puțin zece Severodonetsk” : militantul Girkin strigă că Rusia nu va vedea victoria trupele ucrainene se pot retrage din aur, astfel încât să nu fie luate în mediu - expert Trupele ucrainene se pot retrage din aur, astfel încât acestea să nu fie luate în încercuire-expert medicii din regiunile înapoiate ale Rusiei au ajuns în Mariupol medicii din regiunile înapoiate ale Rusiei au ajuns în Mariupol

Cu toate acestea, el a adăugat că este periculos să fii pe străzile din Kharkiv, așa că a îndemnat cetățenii să asculte semnalele de alarmă aeriană.

după cum a raportat UNIAN, inamicul luptă activ în regiunea Harkov, direcția Izyum rămâne strategică.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.