Figurine Zelensky și cocktail-uri mici Molotov sub formă de LEGO au permis colectarea a 16 mii dolari pentru Ucraina /foto cetățean cărămidă

Multe companii private au donat fonduri pentru caritate pentru Ucraina. De exemplu, CD Projekt RED studio a trimis un milion de zloți, iar Bungie a colectat bani ca parte a unui program separat. O inițiativă similară a fost remarcată de un vânzător independent al constructorului LEGO — compania Citizen Brick. Ea a lansat bunuri speciale legate de Ucraina și a donat încasările în scopuri caritabile pentru statul nostru.

Citizen Brick a creat un lot limitat de mini-figuri ale Președintelui Vladimir Zelensky și mici cocktailuri Molotov. Aceste jucării simbolizează lupta întregului popor ucrainean împotriva ocupanților ruși.

Vânzările designerului au permis să câștige 16.540 de dolari. Cetățeanul Brick a donat aceste fonduri organizației de caritate Direct Relief, care cooperează cu Ministerul Sănătății din Ucraina. Potrivit vânzătorului, nu oricine dorește să cumpere o figurină Zelensky ar putea să o obțină. Cetățeanul Brick a mulțumit cumpărătorilor pentru interesul lor și a cerut tuturor celor care pot pentru a face o donație directă pentru ajutor direct.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.