fals

În Donbas, armata rusă încearcă să avanseze în anumite zone, dar nu au avut încă rezultate speciale.

Acest lucru a fost declarat de către observator militar Denis Popovich, scrie Novoye Vremya.

“Este foarte cald, foarte zgomotos, o mulțime de fotografii, o mulțime de explozii… Sperăm că în viitor situația se va schimba doar în direcția noastră, că vom trece în cele din urmă la o contraofensivă. O astfel de speranță ne este dată de furnizarea de arme din țările occidentale, în special de artilerie”, a spus el.

Potrivit lui Popovici, alarmele de aer și povestea tragică a bombardării Odesei sunt o continuare a declarațiilor Rusiei privind controlul asupra sudului.

“Armata rusă este însărcinată (să captureze – n. Red.) nu numai Donbass, ci și coridorul terestru către Crimeea și legătura cu Transnistria. Intensificarea bombardamentelor în sud (atât în regiunile Kherson, cât și în regiunile Mykolaiv) ar trebui luată în considerare în această dimensiune. Dacă va fi posibil să facem acest lucru este o altă întrebare, dar ar trebui luată în considerare în acest fel”, a adăugat expertul.

După cum știți, există aproximativ 20 de nave inamice și submarine echipate cu rachete de croazieră în zona operațională a Mării Negre. Printre acestea se numără submarine echipate cu rachete de croazieră de tip calibru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.