depozitul ocupanților arde și detonează/captură de ecran din videoclipDepozitul ocupanților arde și detonează/captură de ecran din videoclip

Depozitele cu muniție inamică ard în regiunea Herson. Exploziile au fost auzite noaptea și dimineața în Novaya Kakhovka ocupată temporar, informații despre “sosire” au fost confirmate de consilierul șefului Ova Kherson, Sergey Khlan.

Pe pagina sa de Facebook, el a postat un videoclip spectaculos cu un ” salut pentru ruși.”

“De dimineață, s-au auzit explozii în comunitatea Novokakhovskaya. Muniția inamică arde și detonează din nou… Salutări pentru rușii morți care nu se vor trezi niciodată”, a scris Khlan.

În videoclip, puteți vedea” focuri de artificii ” – depozitul ocupanților arde și detonează. Khlan a spus că primește mesaje de la locuitorii din regiunea Kherson. Oamenii scriu că stau în subsoluri, dar nu sunt descurajați, pentru că știu că APU este deja în apropiere. 

“Continui să primesc în mare parte astfel de mesaje după exploziile din Regiunea Herson. Oamenii știu că APU va funcționa cu atenție și sunt simpatici cu faptul că, din păcate, nu se va descurca fără a distruge infrastructura. Dar vom restabili totul atunci când ucidem și expulzăm acest gunoi rus”, a spus Khlan.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, ocupanții suferă pierderi considerabile – tot mai multe dintre depozitele lor ard. Shoigu deja ” arde “din cauza exploziilor, el necesită” precizie ” pentru a lovi instalațiile APU.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *