lucrarea uimitoare a APU deasupra solului este înregistrată pe cadrele/captura de ecran publicateImaginile publicate arată munca uimitoare a APU deasupra solului/screenshot

În ultimele cinci luni, apărătorii și apărătorii ucraineni au rezistat curajos războiului teribil pe care Rusia la declanșat. Inamicul nu a putut depăși rezistența ucrainenilor atât pe uscat, cât și pe cer.

Comanda Forțelor Aeriene a arătat în telegramă fotografii frumoase ale unei perechi de luptători Mig-29, cu armament complet de rachete, care patrulează cerul ucrainean la altitudine mare.

sulița mea este ca o rază de tăiere prin nori. Deci, vrăjmașul, pedeapsa lui Dumnezeu a venit! – scrie în legenda videoclipului.

din 24 februarie, aviația ucraineană a efectuat 1.700 de lovituri pe pozițiile inamice

Acest lucru a fost spus de reprezentantul Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, colonelul Yuri Ignat. În același timp, el a “umblat” prin falsurile propagandei rusești despre doborârea a 4 avioane ucrainene. Potrivit lui, toate avioanele noastre îndeplinesc sarcini zilnic.

Ignat a mai menționat că inamicul nu a zburat în spațiul aerian al teritoriilor statului nostru controlate de forțele de apărare de mai bine de 2 luni. Potrivit acestuia, Federația Rusă a schimbat tactica – acționează de pe teritoriul lor sau de pe teritoriul Belarusului prin lansarea de atacuri cu rachete.

în cele din urmă, el a subliniat că piloții ucraineni merg adesea în străinătate și studiază standardele NATO, dar deocamdată nu vorbim despre pregătirea piloților cu drepturi depline.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *